• T W E N T Y TWO •

10.4K 409 236
                                    

Στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά μετά αφού την φίλησα πιο βίαια και παθιασμένα ενέδωσε βάζοντας και την γλώσσα της στο παιχνίδι .


Γιατρός:« Δεσποινίς Αλίκη θα -»είπε μόλις μπήκε μέσα και μας διέκοψε ενώ η Αλίκη με έσπρωξε με φόρα από το κρεβάτι .

Γιατρός:«Εμ συγγνώμη αλλά απαγορεύονται αυτά στο νοσοκομείο .» είπε αυστηρά και μας κοίταξε .


Τι λες ρε πούστη !Δεν φτάνει που μας διέκοψε μας κάνει και παρατήρηση ο μαλάκας .

Τώρα θα δεις !

Στέφανος :«Και να πηδιέσαι με την νοσοκόμα στο γραφείο σου ενώ είσαι παντρεμένος απαγορεύεται αλλά δεν είδα να τηρείς τον κανόνα .»του απάντησα και γέλασα ειρωνικά ενώ η Αλίκη με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια .

Πάρτα μαλάκα !


Γιατρός:«Αλίκη αν πονέσεις κάπου θα είμαι στο γραφείο μου να με φωνάξεις .Κατά τ'άλλα μπορείτε να συνεχίσετε αυτό που κάνατε .Συγγνώμη για την διακοπή .»είπε σφιγμένα και αποχώρησε από το δωμάτιο ενώ εγώ χαμογελούσα με ένα νικητήριο χαμόγελο .

Έτσι μπράβο κωλόγερε !


Στέφανος:«Μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε με την ησυχία μας πλέον .»είπα και την κοίταξα πονηρά καθώς την πλησίασα.

Αλίκη:«Μην τολμήσεις .Αυτό που έγινε δεν θα ξανά γίνει και δεν θα μου ξανά μιλήσεις .Δεν θέλω να έχουμε καμία επαφή .Στο είχα πει ,στο ξανά είπα και πριν στο λέω και τώρα .Αν κάποια στιγμή μάθαινες την αλήθεια δεν ήθελα ούτε καλημέρα να μου πεις .Και τώρα πλέον είμαστε σε αυτή την στιγμή που τα ξέρεις όλα .Άρα μην μου ξανά μιλήσεις .Μπορείς να φύγεις. » είπε αυστηρά και εγώ την κοιτούσα μετανιωνέμενος .


Στέφανος:«Οκ .Δεν θα σου ξανά μιλήσω .Χαίρομαι που έγινες καλά .» είπα και βγήκα έξω από το δωμάτιο .

Έκατσα σε μία καρέκλα και άφησα μία ανάσα αγανάκτησης .Θα είναι πολύ δύσκολο να την κάνω ξανά όπως πριν .Να με εμπιστεύεται ,να ξανά γίνουμε φίλοι. Να γίνει η κοπέλα μου θέλω άλλα τέλος πάντων .

Αλλά επειδή αξίζει θα κάνω το αδύνατο δυνατό .

Έτσι περίμενα έξω από το δωμάτιο μέχρι να ηρεμήσει .

Η ώρα είχε περάσει και ελπίζω η Αλίκη πλέον να έχει κοιμηθεί και να μην είναι ξύπνια. Αποφάσισα να  μπω μέσα και έτσι και έκανα .



Friends with benefits ?Where stories live. Discover now