• T W E N T Y T H R E E •

9.8K 396 263
                                    

Μεριά Στέφανου :

Στέφανος:«Μου έλειψε η γκρίνια σου κουραμπιεδάκι μου.Και όχι μόνο »της είπα αισθησιακά κοντά στο αυτί της και αυτή άρχισε να βαριανασαίνει .


Αλίκη:«Τι κρίμα που εμένα δεν μου έλειψες ούτε εσύ ούτε τίποτα . »είπε κοιτώντας με στα μάτια αλλά ήξερα ότι δεν το εννοούσε .

Στέφανος:«Δεν πειράζει .Σκάσε τώρα και αγκάλιασε με .»της απάντησα και έχωσα το κεφάλι μου στο βαθούλωμα του λαιμού της εισπνέοντας μία μεγάλη δόση από το μεθυστικό άρωμα της.

Αυτή δεν με αγκάλιασε αλλά ανατρίχιασε και το κορμί της σφίκτηκε .

Σίγουρα θα ήταν μουτρωμένη για καιρό αλλά εγώ ήμουν διατεθειμένος να περιμένω όσο χρειαστεί για να με συγχωρέσει .Γιατί η αγάπη θέλει υποχώρηση .Και ειδικά από εμένα που έχω κάνει τόσες μαλακίες.

Έτσι καθόμασταν για πολύ ώρα χωρίς να μιλάμε αλλά και χωρίς να με διώξει από πάνω της μέχρι που μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά στο καναπέ του σαλονιού.

Μεριά Αλίκης :

Τρίβω τα μάτια μου με τα χέρια μου και νιώθω ένα βάρος πάνω στο σώμα μου ,που δεν είναι άλλο από τον Στέφανο.

Είμαι τόσο χαρούμενη που επιτέλους απαλλάχτηκα από τον πούστη τον Κώστα και που ο Στέφανος έμαθε την αλήθεια.


Τα λόγια που μου είπε ο Στέφανος λίγο μετά τον πυροβολισμό ήταν ίσως αυτά που κράτησαν την ψυχή μου ζωντανή .Αυτά που ήθελα να ακούσω χρόνια τώρα και πλέον ήξερα ότι κάθε λέξη ήταν αληθινή .Ήταν κουβέντες που είχαν βαθιές ρίζες μέσα στην καρδιά του και αυτό το ένιωσα .


Εκείνη την στιγμή όλος ο πόνος που μου  είχε σπείρει στην καρδιά  είχε μετατραπεί σε ένας κόκκο σκόνης μέσα στο μυαλό μου που ήταν αδύνατο να μην εξαφανιστεί .Έτσι τον συγχώρεσα αλλά δεν του το έδειξα .Και ούτε πρόκειται ακόμα !

Αξίζει μία μικρή και πικρή τιμωρία για τα λόγια που βγήκαν από το όμορφο στοματάκι του και για τις πράξεις που έκανε .

Τον κοίταξα άλλη μία τελευταία φορά και σηκώθηκα αθόρυβα και προσεκτικά για να μην με καταλάβει .


Με μικρά βήματα προχώρησα νοερά έως την πόρτα και πιάνοντας την βαλίτσα μου βγήκα έξω από το διαμέρισμα .

Μπήκα στο ασανσέρ και σε λίγα λεπτά είχα φτάσει στον ισόγειο της πολυκατοικίας .Εκεί που ο Άρης είχε διαμορφώσει μία αποθήκη σε ένα μικρό φιλόξενο δωμάτιο για να φέρνει τις παλιές του γκόμενες .

Friends with benefits ?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα