• T H I R T E E N •

9.3K 384 126
                                    

Flashback:

Το πρωί ξύπνησα και έπρεπε να πάω στο σχολείο .Για ποιό γαμημένο λόγο να κάνουν πάρτυ Κυριακή ?.Το κεφάλι μου είναι καζάνι και όσο θυμάμαι τι έγινε χθες θέλω να τα σπάσω όλα.

Ντύνομαι με μία βερμούδα και ένα απλό t-shirt μιας και είναι καλοκαίρι.

Κατεβαίνω και αφού συναντήσω το Διονύση στην εξώπορτα φεύγουμε. Του λέω όσα έχουν προηγηθεί την προηγούμενη νύχτα 

Διονύσης:«Ρε Στέφανε η Αλίκη είναι ερωτευμένη μαζί σου δεν φταίει το ποτό .Απλώς το ποτό την βοήθησε να εξωτερικεύσει χωρίς φόβο τα αισθήματα της .»είπε και γύρισα να τον κοιτάξω.

Στέφανος:«Διονύση δεν ήξερε τι έλεγε. Αν ήταν όντως ερωτευμένη μαζί μου μετά δεν θα φιλιόταν με τον μαλάκα .»είπα τσαντισμένος.

Διονύσης:«Ίσως να ήταν τόσο μεθυσμένη που να νόμιζε ότι ήσουν εσύ. »είπε προσπαθώντας να αναλύσει το θέμα.

Εκείνη την ώρα φτάσαμε στο σχολείο και μπαίνοντας μέσα είδαμε πολλά παιδιά μαζεμένα .Φτάσαμε κοντά τους και η εικόνα της αγκαλιά με τον πούστη με συγκλόνισε.

Σπύρος:«Ρε Αλίκη χθες είπες ότι γουστάρεις τον Στέφανο και σήμερα είσαι με τον Κώστα ? Τι γίνεται διπλό ταμπλό ? »την ρώτησε ένα παιδί και περίμενα να ακούσω την απάντηση της.

Αλίκη :« Ωωω τι λες ρε Σπύρο .Δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με τον Στέφανο .Πρώτον δεν είναι του γούστου μου ,δεύτερον είναι φίλος μου .Εξάλλου έχει πολλά μειονεκτήματα .Ενώ ο Κώστας μου ταιριάζει πιο πολύ και είναι και πιο όμορφος. »απάντησε και γέλασε

Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν γίνεται να έλεγε κάτι τέτοιο για εμένα η Αλίκη μπροστά σε όλα τα παιδιά .Πως μπορούσε να μιλάει έτσι για τον κολλητό της ?

Στέλλα:«Τότε γιατί τον φίλησες ?»την ρώτησε μία άλλη κοπέλα.

Αλίκη:«Μα φυσικά για να ζηλέψει ο Κώστας. Άσε που φιλάει και απαίσια.Ένα παιχνίδι ήταν »δήλωσε και όλοι άρχισαν να γελούν.

Κοίταξα τον Διονύση ο οποίος πραγματικά είχε μείνει άναυδος με τα λόγια της όπως και εγώ.

Ο Κώστας με είδε και για αυτό έσκυψε και την φίλησε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτή ανταποκρίθηκε όχι όμως με μεγάλο πάθος.

Αν αυτό συνέβαινε δύο μήνες μετά που έμαθα ότι βίασε την Παυλίνα τώρα θα είχα άλλο ένα άλλοθι για να τον σκοτώσω.

Friends with benefits ?Where stories live. Discover now