• Να ζήσετε 💍💐•

7.7K 395 190
                                    

Βαδίζουμε προς την εκκλησία ενώ ο Στέφανος μου κρατάει το χέρι σφικτά .Η μεγάλη ώρα έφτασε σκέφτομαι καθώς φτάνουμε έξω από την εκκλησία και τους βλέπω όλους .Αυτοί δεν μας έχουν δει .

Το τοπίο είναι ονειρικό.Η θάλασσα απλώνεται ,το Αιγαίο μαγνητίζει όλα τα βλέμματα ενώ όταν ανάβουν τα φώτα η θέα είναι εκπληκτική .Δεν θα μετανιώσω ποτέ που έκανα το γάμο μου στην Σαντορίνη .Είναι πραγματικά ένα υπέροχο νησί .Το ιδανικότερο νησί για μια αξέχαστη γιορτή αγάπης. Της δικιάς μας, ΠΑΝΤΟΤΙΝΉΣ ΑΓΆΠΗΣ .Το μπλε της θάλασσας, το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, τα κάτασπρα σπιτάκια, η μαύρη γη με τα ασβεστωμένα χωριά της καλντέρας και τα κόκκινα και μαύρα πετρώματα του ηφαιστείου,  δημιουργούν ένα εξωπραγματικό φόντο για έναν μοναδικό γάμο. Το δικό μας ΓΑΜΟ που θα μας ενώσει για πάντα!Όλα είναι όπως  επιθυμούσαμε για αυτό το ιερό μυστήριο. Ένας  άκρως ρομαντικός γάμος με μια χαλαρή αίσθηση και με το ηλιοβασίλεμα να κορυφώνει την κάθε στιγμή και την κάθε ανάμνηση. Τόσο μαγικά !

Μεριά Άλεξ:

Εδώ και μισή ώρα περπατάμε για να φτάσουμε εκεί που είναι ο Στέφανος με την Αλίκη. Μα που στο διάολο πήγαν και την βρήκαν την ταβέρνα ?

Ανεβαίνουμε τα τελευταία σκαλιά και μπροστά μας απλώνεται ένα στολισμένο εκκλησάκι ενώ η θέα σου κόβει την ανάσα.

Κάποιος θα παντρεύεται .

Παυλίνα:«Εδώ είμαστε .»είπε ενθουσιασμένα και στάθηκε μπροστά από την εκκλησία .

Μελίνα:«Τι εδώ παιδάκι μου ?Εδώ δεν έχει φαγητό μόνο κουφέτα .»είπε η γυναίκα μου και έδειξε ένα τραπέζι γεμάτο μπομπονιέρες και γλυκά.

Πάντα η ίδια ,λαίμαργη γυναίκα που αγάπησα και ερωτεύτηκα .

Παυλίνα:«Ναι αλλά εδώ θα γίνει ο γάμος .»απάντησε και γουρλώσαμε τα μάτια.

Ποιος γάμος ?

Ποιος παντρεύεται ?

Εγώ γιατί δεν πήρα προσκλητήριο?

Άλεξ:«Ποιος γάμος κορίτσι μου ?» ρωτάω και αυτή με ένα τεράστιο χαμόγελο μας γνέφει να κοιτάξουμε πίσω μας .

Εκεί διακρίνω δύο φιγούρες  ανθρώπων.Ευτυχισμένων ανθρώπων .Το φως του ηλιοβασιλέματος πέφτει πάνω τους κάνοντας πιο επιβλητική την ατμόσφαιρα. Δεν αργώ να καταλάβω ότι η μία είναι η μονάκριβη μου ,το ομορφότερο δώρο της ζωή μου μετά την Μελίνα .Το χαμόγελο της είναι πιο φωτεινό από ποτέ και αυτό οφείλεται στον άντρα μου έχει δίπλα της ,ο οποίος την κοιτάει στα μάτια με θαυμασμό όπως κοιτάω και εγώ αυτούς τους δύο. Είναι νέοι αλλά ξέρω ότι δεν είναι επιπολαιότητα αυτό που πάνε να κάνουν. Αν η αγάπη και ο έρωτας είναι αληθινοί τότε τι να παντρευτείς στα 20 τι στα 25 τι στα 30 δεν θα σταματήσουν πότε να υπάρχουν .

Friends with benefits ?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα