• Wedding day 💐💍•

8.8K 377 127
                                    

Η ώρα είναι 10:00 το πρωί και εγώ με τον Στέφανο είμαστε στο κέντρο του νησιού και ψωνίζουμε .Φύγαμε από το σπίτι πρωί και δεν είχε ξυπνήσει κανείς .Φάγαμε πρωινό έξω και τώρα είμαστε σε ένα μαγαζί με ρούχα.

Μεριά Παυλίνας:

Μόλις γυρίσαμε από την θάλασσα και η ώρα είναι 5:00 . Ο Στέφανος και η Αλίκη λείπουν από το πρωί .Έχουν πάει για ερωτική εξόρμηση μόνοι τους τα πουλάκια μου .

Μπαίνω στο δωμάτιο μου με σκοπό να κάνω μπάνιο αλλά το κινητό μου με διακόπτει καθώς χτυπάει .Το όνομα του Στέφανου διαγράφεται πάνω στην αρχική οθόνη και το σηκώνω .

Με αυτά που μου λέει χαμογελάω γιατί πραγματικά είναι και οι δύο τρελοί. Μου το κλείνει αφού μου έχει πει τα σχέδια τους για απόψε .

Κατευθύνομαι προς το σαλόνι που είναι όλοι .

Παυλίνα:«Με πήρε τηλέφωνο ο Στέφανος με την Αλίκη και μου είπε να πάμε να τους βρούμε στο Ημεροβήγλι .Έχουν βρει ένα πολύ ωραίο εστιατόριο .»είπα και όλοι με κοίταξαν .

Σοφία:«Αχχ αυτά τα παιδιά .Αφού θα πηγαίναμε σήμερα στην Καλντέρα .»είπε τα σχέδια τους που έτσι και αλλιως μόλις αναβλήθηκαν .

Παυλίνα:«Θα πάμε αύριο εκεί .Δεν πειράζει.Άντε ετοιμαστείτε 7:00 ώρα πρέπει να είμαστε εκεί .» απάντησα γρήγορα κατευθυνόμενη προς το δωμάτιο μου .

Άλεξ:«Γιατί θα φύγει η ταβέρνα από εκεί ?» ρώτησε ειρωνικά και γέλασαν ενώ εγώ μπήκα γρήγορα για μπάνιο .

Όχι αλλά μπορεί να το σκάσει η νύφη και ο γαμπρός !

Μεριά Αλίκης :

Η ώρα έχει πάει 6:30 και εγώ και ο Στέφανος είμαστε σε ένα ξενοδοχείο .Σε μισή ώρα θα κάναμε το μεγαλύτερο βήμα στην σχέση μας και κανένας δεν είναι μετανιωμένος για αυτό.

Flashback :

Στέφανος:«Σε ρώτησα αν θες να παντρευτούμε .» είπε και γύρισα να τον κοιτάξω έκπληκτη .

Αλίκη:«Στέφανε τι λες ?» ρώτησα και ανασηκώθηκα ώστε να τον βλέπω .

Στέφανος:«Θέλω να παντρευτούμε .Είσαι η γυναίκα της ζωή μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ .Είσαι αυτή που τριγυρνάει στο μυαλό μου ,αυτή που θα έδινα τα πάντα για εσένα ,αυτή που θέλω να βλέπω κάθε λεπτό να γελάει ,να είναι ευτυχισμένη ,αυτή που θέλω να ξυπνάω και να κοιμάμαι δίπλα της .Θέλω να λέω σε όλους ότι είσαι γυναίκα μου. Μόνο δική μου .Θέλω εκτός από τις καρδιές μας να ενώσουμε και τις ψυχές μας.Θέλω να σε παντρευτώ .»είπε και τον κοιτούσα γλυκά .

Friends with benefits ?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα