• T W E N T Y F I V E •

9.3K 393 226
                                    

Μεριά Αλίκης :

Οι ακτίνες του ηλίου εισέβαλαν στο δωμάτιο κάνοντας με να ξυπνήσω .Άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα το δωμάτιο του Στέφανου. Όλες οι χθεσινοβράδινες στιγμές μου ήρθαν στο μυαλό και ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη μου .Σήμερα θα περάσει πολύ χειρότερα .



Σηκώθηκα και αφού έκανα τα απαραίτητα στο μπάνιο κατευθύνθηκα προς την κουζίνα όπου έφτιαξα ένα περιποιημένο πρωινό ,για να πάρω δυνάμεις ,και το έφαγα όλο μόνη μου .


Μήπως να πάω λίγο και στο Στέφανο ??
Μπα θα αντέξει νηστικός μέχρι το βράδυ.


Έστειλα μήνυμα στην Παυλίνα και την Δήμητρα να πάμε για ψώνια .Έτσι φορώντας ένα τζιν και ένα απλό μπλουζάκι που είχα ευτυχώς ξεχάσει στο μπάνιο ήμουν έτοιμη για να φύγω.

Μωρεε μήπως να του ανοίξω ?
Οχιιιι τον μαλάκα θα τον αφήσω εκεί μέσα μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω .Θα ζήσει.



Χαιρέτησα τα κορίτσια που με περίμεναν στην είσοδο και κατευθυνθήκαμε προς το αυτοκίνητο της Παυλίνας καθώς τους εξιστορούσα τι έγινε χθες βράδυ με τον λεγάμενο.


Δήμητρα:«Καιι τι θα τον αφήσεις μέχρι το βράδυ κλεισμένο στο δωμάτιο χωρίς νερό και φαγητό ?»ρώτησε σοκαρισμένη .

Μωρή αθώα Δημητρούλα !

Δεν παθαίνουν τίποτα τα βόδια.


Αλίκη:«Εδώ τα παιδάκια στην Αφρική δεν τρώνε για μήνες και ο γάιδαρος θα πάθει τίποτα αν μείνει νηστικός μέχρι το βράδυ ?»ρώτησα και σήκωσε τους ώμους της.


Δήμητρα:«Και τι θα κάνει τόσες ώρες μέσα μόνος του ?» ρώτησε

Αλίκη:«Θα την παίζει. » απάντησα και γέλασα μαζί με την Παυλίνα ενώ η Δήμητρα γούρλωσε τα μάτια της. Ναι ήταν η πιο αθώα της παρέας.


Δήμητρα:«Ιουυυυ ρεε»απάντησε και ρολαρε τα μάτια της.




Παυλίνα:«Ναι ναι ιουυ. Δεν μου λες ξέχασα να σε ρωτήσω γιατί ο Διονύσης φώναζε χθες " παρτο όλο μωρό μου "?»είπε και σκάσαμε στα γέλια ενώ η Δήμητρα κοκκίνησε και ξεροκατάπιε .



Αλίκη:«Τι έγινε Δημητρούλα τι κάναμε χθες το βράδυ ?»ρώτησα πονηρά και ξανά γέλασα.



Δήμητρα:«Είστε ηλίθιες .»είπε και γέλασε και αυτή στο τέλος.


Εκείνη την ώρα φτάσαμε στο εμπορικό Κέντρο και αφού παρκάραμε στο γκαράζ κατεβήκαμε με πρώτο προορισμό το μαγαζί με τα εσώρουχα καθώς ο Στέφανος θα μου τα έχει σκίσει όλα από τα νεύρα του.



Friends with benefits ?Where stories live. Discover now