• N I N E T E E N •

9.8K 409 361
                                    

Μεριά Στέφανου :

Είμαι στο σπίτι μας ,πλέον μου και πίνω.Από τότε που την έδιωξα πίνω κάθε μέρα ,δεν έχω όρεξη για τίποτα .Δεν μπορώ χωρίς αυτή .Αλλά με πλήγωσε ,με πλήγωσε άσχημα .Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί με χρησιμοποίησε έτσι. Ήμουν ο κολλητός της γαμώτο .



Και εγώ της φέρθηκα χάλια .Τόσο μαλάκας είμαι αλλά δεν φταίω μόνο εγώ .Με χρησιμοποίησε για να ζηλέψει ο Κώστας .Αυτός ο φλώρος που σας το ορκίζομαι μόνο στην ιδέα ότι τα είχε μαζί της θέλω να τον σκοτώσω.





Την Αλίκη την αγαπάω .Μου είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου αλλά εγώ εκείνη την ώρα ήμουν νευριασμένος .Μακάρι να μου το είχε πει λίγες μέρες πριν .Τότε που της ζήτησα εξηγήσεις .Όλα θα ήταν διαφορετικά .



Το μπουκάλι με το ουίσκι τελείωσε και έτσι αναγκαστικά αποφασίζω να πάω να φέρω από την κουζίνα αλλά εκείνη την ώρα χτυπάει αδιάκοπα το κουδούνι .

Πάω βαριεστημένα να ανοίξω και βλέπω έναν αλαφιασμένο Διονύση να μπουκάρει μέσα χωρίς να μου μιλήσει και να  κάθετε στο καναπέ.



Διονύση:«Στρώσε τον κώλο σου μαλάκα  και άκου προσεκτικά τι έχω να σου πω γιατί τα πράγματα είναι κρίσιμα .»είπε και με έσπρωξε στο καναπέ.

Εκείνη την ώρα μας διέκοψε το τηλέφωνο του Διονύση .


Μεριά Διονύση:

Ακούω το τηλέφωνο μου να χτυπάει και στην οθόνη εμφανίζεται η φωτογραφία της Παυλίνας .


Αμέσως το σηκώνω χωρίς δεύτερη σκέψη.


Αρχή κλήσης :

Διονύσης :«Τι έγινε ?»ρώτησα αγχωμένος .



Παυλίνα:«Διονύση η Αλίκη έφυγε .Μου είπε να την αφήσω μόνη της και εγώ η ηλίθια την άφησα και πήγα να πάρω ένα νερό .Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο μου είπαν ότι έφυγε .» απάντησε λαχανιασμένη και σηκώθηκα όρθιος κλωτσώντας δυνατά το καναπέ.



Διονύσης:«Τι?? Όχι ρε Παυλίνα γαμώτο .Τράβα γρήγορα στο αεροδρόμιο και ερχόμαστε .» είπα με νεύρα και αφού πήρα το μπουφάν μου έκανα νόημα στο Στέφανο που με κοίταζε σαν χαμένο να σηκωθεί .



Τέλος κλήσης .



Διονύσης:«Σήκω μαλάκα φεύγουμε .»είπα και τον έπιασα από το μπράτσο σπρώχνοντας τον έξω από το σπίτι.


Friends with benefits ?Where stories live. Discover now