• T W E N T Y O N E •

10.3K 414 142
                                    

Εδώ και μία εβδομάδα η Αλίκη δεν έχει ξυπνήσει .Οι γιατροί λένε ότι έχει ξεπεράσει το κίνδυνο .Της έκαναν χειρουργείο και ευτυχώς η σφαίρα την είχε βαρέσει στην κοιλιά αλλά δεν είχε εισχωρήσει πολύ βαθιά .



Εγώ από τότε δεν έχω φύγει από εδώ και περιμένω πως και πως  να ξυπνήσει .Την βλέπω και είναι τόσο ήρεμη ,τόσο γαλήνια .Είμαι κάθε δευτερόλεπτο δίπλα της μήπως ξυπνήσει και θέλει κάτι.




Έρχονται και τα παιδιά αλλά φεύγουν το βράδυ και το πρωί γιατί έχουν την σχολή .Κάτι που εγώ και η Αλίκη το έχουμε μόνο ακουστά αλλά δεν με νοιάζει .Θέλω μόνο να γίνει καλά .


Παυλίνα:«Καλημέρα βλάκα .Κανένα νέο ?» ρώτησε καθώς μπήκε στο δωμάτιο .



Στέφανος:«Τα ίδια .Ρε γαμώτο πες μου ότι θα ξυπνήσει .»είπα και η φωνή μου κόμπιασε.


Παυλίνα:«Θα ξυπνήσει ρε βλάκα και θα σου κάνει την ζωή κόλαση .»είπε καθησυχαστικά  αλλά κατάλαβα ότι είχε και κάποιες αμφιβολίες .


Στέφανος:«Ας μου κάνει ότι θέλει αρκεί να ξυπνήσει .»είπα και της χάιδεψα το χέρι .



Παυλίνα:«Αφού την αγαπάς τόσο πολύ γιατί τα έκανες σκατά ρε μαλάκα ?» ρώτησε και μόνο τότε πήρα το βλέμμα μου από πάνω της και το έριξα στην Παυλίνα .



Στέφανος:«Γιατί ζήλευα γαμώτο .Δεν μου άρεσε να την βλέπω μακριά μου και να μου λέει μέσα στα μούτρα μου ότι το έκανε για να ζηλέψει ο Κώστας .Κάτι που ήταν ψέμα τελικά .Μην είστε όλοι εναντίων μου .Δεν ήξερα την αλήθεια .Κανείς δεν μου έλεγε .Όλοι με αφήνατε να ζω μέσα στην άγνοια .»είπα επιθετικά αλλά χωρίς να φωνάζω .




Κουράστηκα να με κατηγορούν όλοι .Φταίω στο ότι φέρθηκα έτσι στην Αλίκη και είναι το μεγαλύτερο μου λάθος .Αλλά δεν φταίω που δεν ήξερα την αλήθεια .Πάλεψα να την μάθω και ακόμη και τότε μου είπαν ψέματα .Και αν δεν γίνονταν όλα αυτά ακόμα δεν θα ήξερα τίποτα .



Παυλίνα:«Για το καλό σου το κάναμε .Εξάλλου το ζητούσε η Αλίκη .»είπε καθώς με αγκάλιασε .


Στέφανος:«Φυσικά δεν αντιλέγω .Αλλά τώρα που έγιναν όλα για το καλό μου κοντεύω να χάσω ότι πολυτιμότερο έχω .»είπα και βγήκα έξω από το δωμάτιο νευριασμένος .



Αλικάκι μου ,ξύπνα  .





Μετά από λίγο έφυγε και η Παυλίνα και ξανά γύρισα κοντά της .Ήταν τόσο όμορφη αλλά ήθελα να την βλέπω να γελάει ,να φωνάξει ,να γεμίζει το δωμάτιο με την ζεστασιά και την ζωντάνια της .



Friends with benefits ?Where stories live. Discover now