V.

2.5K 87 34
                                    

,,Tak jo vzdávám se

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

,,Tak jo vzdávám se. Jsi vítěz."

Další dva dny byly pro Kaylu takový stereotyp. Každý den to stejný. Vstát, vyměnit si obvaz, pomoct se snídaní, pomoct s úklidem nádobí, sednou si pod strom, povídat si s Newtem, pomoct s obědem, uklidit nádobí, zase si sednout pod strom a povídat si, pomoct s večeří, uklidit večeři, strávit čas s ostatními, vyměnit obvaz a jít spát.

Naštěstí pro Kaylu přišel konečně den, kdy může zkusit něco nového. Ne že by jí nějaké věci ze sednamu vadily, ale když je děláte stále dokola, začněte to být nuda.

Každopádně šla Kayla na snídani trochu unavená. Měla znovu zlý sen a moc se nevyspala.

,,Dobré." Popřála klukům u stolu a ospale se posadila. ,,Nějaká nevyspaná nemyslíš." Posmíval se Ben ,,To víš, když okolo tebe chrápe přes padesát kluků tak se těžko spí." Řekla a sladce se na něj usmála, než se pustila do jídla.

,,Dneska tě čekají poslední dvě práce. Nejdříve půjdeš za Winstonen do krvárny a potom k Zartovi pomoc do zahrad." Řekla Alby a přerušil Bena, který se chystal protestovat nad Kaylyným prohlášení.

Kayla doufala, že bude všechno v pořádku, hlavně v krvárně. Už jen ten název nezněl dobře.

,,No, užij si to v krvárně." Řekl posměšně Ben. Kayla odnesla nádoby a šla do krvárny, kde na ni už čekal Winston.

,,Ahoj." ,,Ahoj. Jak vidím tak už se těšíš až si tuhle práci vyzkoušíš." ,,Jo. Jsem úplně natěšená." Odpověděla Kayla sarkasticky.

Ze začátku ta práce nebyla tak špatná. Začalo to tak, že musela jen utřít podlahu od krve a dát jídlo zvířatům.

Ale u konce už se musela dívat, jak Winston porazí prase.

,,To je odporný a já se asi pozvracím." Oznámila. ,,A myslím, že se ze mě po dnešním dni stal vegetarián." Dodala.

Naštěstí to docela rychle zkončilo a Kayla celá šťastná běžela z krvárny. Doufala, že se k tomu místu už nikdy nebude muset přiblížit.

,,Ahoj Pánvičko. Myslíš že by se u tebe našlo něco bez masa. Prosím." ,,Ale. Snad se z tebe nestal vegetarián." ,,Po dnešním dni myslím, že aspoň týden maso vynechám."

Pánvička se zasmál její dětinskosti a podal Kayle sendvič, který zbyl že snídaně a čerstvou zeleninu. ,,Dík."

Posadila se vedle Newta a zašlebila se na všechno maso, které bylo na stole.

,,Už se nikdy nechci ke krvárně ani přiblížit." ,,Snad ses nemusela koukat jak Winston poráží prase." Smáli se Kayle kluci.

,,Málem jsem se při tom pozvracela. Bylo to odporný. Myslíte, že je Winston v pořádku? Protože to vypadá, že si to zabíjení zvířat užívá." Řekla Kayla a přiměla tak kluky k dalšímu smíchu.

Imprisonment (FF TMR)Onde histórias criam vida. Descubra agora