Han har tagit dom

765 31 1
                                    

När vi var framme i byn kallade Seth till möte. Han berättade om alltihopa och det var då han upptäckte det som inte fick hända: Pontus, Jacob, Henrik, Cristian och James är inte här.

Sams flock måste ha tagit dom när vi pratade med Sam.

Då hördes rop som:

Offra henne och rädda vår by!

Vi behöver våra fem krigare med Alphan!

Då sa Seth: Tystnad! En sak ska alla ha jävligt klart för sig. Hon ska ingenstans.

Om någon av er stod här hur skönt skulle ni tycka att det här var?!!!!

Att hela byn ville att just du skulle bort?!!!!!! Jag, Alpha över den här flocken och Lunan kommer att göra det här ensamma. Ingen av er ska bli indragna i det här. Jag ska kämpa för er tills jag dör och vara en värdig ledare. Jag sa: Och jag kommer kämpa bredvid dig...... Jag tog hanns hand och han kysste min panna. Det är det man gör för att visa folket att Alphan och Lunan älskar varandra sa han.

Jag log och han log tillbaka.

Och när folket fick se tecknet började dom hurra. Seth viskade till mig: Sträck upp handen i luften och ropa:

'' Vi kämpar! ''. Jag sträckte upp min hand som jag höll Seth i och ropade högt:

VI KÄMPAR!!!!!!!!!!!!!

Alla hurrade ännu mer och sen gick alla tillbaka till sina hem. Klockan var 19 21 och vi bestämde oss för att springa i skogen. Vi sprang bland dom höga träden, jag kände marken med tassarna, lät solens strålar värma min hud, sugde in skogs luften, tittade på Seth och njöt av känslan att få springa fritt med den personen jag älskar.

Så.....har du någon plan? Han nickade och berättade: Vi ska använda hans egna metod i mot honom - vi skulle ta någon som stod honom nära och byta oss till våra fem koms. Och vem är det vi ska ta? Frågade jag. Sams Mate.......

Syrena.......

När vi kom tillbaks var klockan 21 46.

Vi bestämde oss för att ligga ner och sova för att kunna gå upp tidigt imorgon och börja jakten på

Syrena.

Tack för att ni fortfarande läser den här berättelsen! Och ni behöver inte vänta länge på nästa kapitel, för som ni vet har jag lovat att skriva ett kapitel varje dag. Och ibland kanske fler......

Älskar er! 😍

Werewolves - Glowing Eyes (Under Redigering)Where stories live. Discover now