Jacob

516 26 2
                                    

Jag satt på gräset bredvid Seth och tänkte på Syrena. Då kom Christian springandes och sa: Det finns ett sätt att rädda Syrena. Jag reste mig upp och sa: Hur??!! Hennes Mate måste kyssa hennes panna. Fortsatte han. Vad enkelt! Sa jag. Det finns två saker som inte är enkla med det här......sa han till mig. Ett: Kyssen måste göras på rätt sätt. Vad är det rätta sättet frågade Seth. Det vet vi inte......sa Christian till Seth. Seth suckade och Christian sa:
Det andra handlar om hennes Mate.
Han suckade och sa: Har ni glömt vem hennes Mate är?
Båda suckade och sa: Sam......!
Då gör vi bytet. Seth la ena handen på min axel och sa: Nej Alwa......
Det är det enda sättet! Sa jag till honom. Han la sin andra hand på min andra axel. Jag håller på att förlora ett liv. Jag vill inte förlora mitt käraste liv.
Då räddar vi dom här liven....sa jag och gick mot mitt hus.
När vi möttes igen bärde Seth Syrena i famnen och jag bärde dolken.
När vi var framme vid Sams flock gömde sig Seth men jag gick fram.
Sam såg mig och jag sa: Jag är här för att förhandla. Sam suckade och sa:
Inte den här gången sötnos.
Då lyfte jag kniven imot mig och sa:
Jag stannar hos dig i ett år och du kysser Syrenas panna.
Okej......Så det är så här du sörjer din Mates död? Din lilla stackare....
Sa Sam med en fakeröst och jag sa lugnt: Seth...... Seth kom fram med Syrena och Sam sa: Jag antar att er vän till förädare hjälpt er att lura oss till en tro om en viss Alphas död. Sam steg fram till oss och Seth släppte ner Syrena. Stop! Hörde jag nån lite längre bak säga. Sam steg fram. Hur? Tänkte jag och Sam som var framför oss tittade upp. Sam gick fram till Sam som stod framför oss. Hur vågar du ta min plats, föräda min bäste vän till Alpha, och hans flock!......Hur vågar du ens röra min Mate.......Jacob. Är det Jacob??!
Sa jag förvånat. Jacob ändrade till sin egna form och sa: Så du lyckades fly och ta dig hit......Sam sa: Tror du att 20 pers och en stål dörr håller en varg fängslad? Seth sa: Då har vi iallafall en förklaring till varför Sam blev kär i Alwa, bildade en flock och kastade iväg sin Mate som sopor....
Men hur kan Jacob ha Sams form.....

Werewolves - Glowing Eyes (Under Redigering)Where stories live. Discover now