❀ 1 ✿

8.3K 654 468
                                    

❀ 1 ✿

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1

Sierra Turner, vargücüyle kapıya vurmaya devam ediyordu. Kaç dakikadır evin önünde dikildiğini bilmiyordu. Eğer biraz daha kapıyı açmazsa kırmayı düşünüyordu. Oysa ki dün akşam geleceğine dair haber bile vermişti.

Birkaç adım geri çekildi. Tam tekme atacakken, kahverengi kapı yavaşça aralandı. İkizi, Diana Turner uykulu gözlerle ona bakıyordu. Sarı saçları dağınık bir şekilde toplanmıştı ve üstünde geceliği vardı.

"Neden buradasın?"

"Geleceğimi haber vermiştim ya." dedi Sierra ve ikizini kenara iterek içeri girdi. Kafasında ki şapkayı ve güneş gözlüğünü koltuklardan birine atarak oturdu.

Diana, ayaklarını yere süre süre karşısında ki koltuğa oturdu. Tek elini kafasına koyarken arkasına yaslandı. Başı fena derecede ağrıyordu.

"Dün gece sarhoş muydun?" diye sordu Sierra.

"Belki."

"Her neyse. Bunu sonra konuşuruz. Şimdi sana söylemem gereken başka bir şey var." dedi Sierra. Diana bir süre önce öğretim görevlisi olarak çalıştığı üniversiteden kovulmuştu ve işsizdi. Gününün çoğunu uyuyarak ve gecelerini ise içerek geçiriyordu.

"Eğer konu annem ve babamla ilgiliyse..."

"Hayır, değil. Merak etme." dedi Sierra, onun sözünü keserek. "Yardımına ihtiyacım var."

Diana kaşlarını çattı. Kardeşi ondan en son ne zaman yardım istemişti ki? Genelde yardım isteyen hep kendisi olurdu.

"Fury... beni bir göreve yolluyor. Bir süre burada olmayacağım." dedi Sierra. Diana hafifçe kafasını salladı. "Ama biliyorsun ki... İntikamcılar üssünde kimse SHIELD için çalıştığımı bilmiyor. Öylece ortadan kaybolup geri dönemem. Daha önce ailevi sorunları öne atarak izin alabilmiştim. Ama artık yapamam." dedi.

"Ve bana geldin... çünkü?"

"Turner ikizleri değişimi yapmalıyız." dedi Sierra.

Diana birden kahkaha atmaya başladı. Başında ki ağrıyı bile unutmuştu birden. Gülüşleri yavaş yavaş dururken kardeşinin ne kadar ciddi olduğunu gördü.

"Aman Tanrım... sen dalga geçmiyorsun."

Sierra kafasını sallayarak onu onayladı.

"Lütfen yanlış anladığımı söyle bana. Sen uzun süre bir göreve gideceksin ve senin yerine geçip İntikamcılar ile mi çalışmamı mı istiyorsun?"

"Vay canına.. hiç yanlış anlamışa benzemiyorsun." dedi Sierra ve bacak bacak üstüne attı. Diana onun ne kadar sakin durduğunu düşündü.

"9 yaşında değiliz Sierra. Ailemizi ve SHIELD'ı küçükken kandırabilirdik ama... onlar İntikamcılar."

Sierra ve Diana, ailelerinin birer ajan olmalarından dolayı küçükken SHIELD tarafından eğitilmişlerdi. Ama Diana büyüyünce bunu istememişti ve oradan ayrılmıştı.

Twins • AvengersWhere stories live. Discover now