❀ 34 ✿

2.6K 305 641
                                    

Bugün Galata Kulesi'ne gittim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bugün Galata Kulesi'ne gittim. Gözlerim bir an etrafta Diana, Bucky ve Peter'ı aradı jskfksjdsjsj❤️❤️

34

Diana, arabayı adreste yazan evin biraz uzağında durdurduğunda camını açıp o tarafa doğru baktı. Bu ev, şehrin dışında kalıyordu ve çevrede pek fazla bina yoktu.

Yan koltuğa bırakmış olduğu tabancaya kısa bir bakış attıktan sonra alıp beline geri yerleştirdi. Saatine baktığında Peter'ın okuldan çıkmasına daha birkaç saat olduğunu gördü. Yani vakti vardı.

Arabanın kapısını açtığında inmek için hareket etti ama bir an da durdu. Evin kapısı yavaşça açılmış ve içeriden yaşlı bir kadın çıkmıştı. Elinde tahta bir baston tutarken aynı yavaşlıkla küçük bahçeye doğru yürümüştü.

Diana açtığı arabanın kapısını geri kapatırken arkasına yaslandı. Yaşlı kadın bahçede duran masaya ilerleyip boş bir sandalyeye oturduğunda boynunda asılı duran numaralı gözlüklerini takıp önünde ki gazetesini okumaya başlamıştı.

Bu kadın, torununun yaptıklarını biliyor muydu? Ya da biliyordu ve o da eskiden HYDRA için çalışıyor olabilir miydi? Çalışmıyorsa bile bildiği halde göz yumuyor muydu?

Zaten bir ayağı çukurda... eski HYDRA ajanı olsa ne fark eder ki?

Diana tüm bu düşünceler ile kafasını direksiyonuna vurdu. Gözlerini kapatarak birkaç dakika düşündü. Kadını tehdit etse bir şey öğrenebilir miydi? Ya da Adam'ın buraya gelmesini sağlayabilir miydi? Ya onunla yıllardır görüşmüyorlarsa? Belki de hatırlamıyordur bile.

Yaşlı sonuçta.

Ama Steve ve Bucky ondan daha yaşlı.

Ah.

Büyük bir aptalım.

Diana daha fazla düşünmeden arabanın kapısını geri açtı ve bahçeye doğru ilerledi. Yaşlı kadın, ayak sesleri duyduğunda kafasını kaldırarak gelen kişiye baktı.

Genç kız çit kapısını açıp yavaşça içeri girerken gülümsemeye çalıştı.

"İyi günler... rahatsız ediyorum ama... telefonunuzu kullanabilir miyim? Sanırım kayboldum ve şarjım bitti." dedi aklına gelen ilk yalanla.

"Ah... tabii ki." yaşlı kadın ona içtenlikle gülümseyerek ayağa kalktı. "Lütfen otur. Hemen gelirim."

Diana boş sandalyelerden birine oturarak beklemeye başladı. Yaşlı kadın kısa sürede geri döndüğünde elinde bir telefon tutuyordu.

"Çok teşekkür ederim. Size zahmet oldu." dedi Diana.

"Önemli değil, sen konuş." dedi kadın ve eve geri girdi.

Twins • AvengersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin