❀ 28 ✿

3.2K 378 374
                                    

Şu sıralar çok zorlanıyorum yazarken💔Bunu bir geçiş olarak düşünelim çünkü bölümde bahsi geçen olaylara gireceğiz bundan sonra (😈)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şu sıralar çok zorlanıyorum yazarken💔
Bunu bir geçiş olarak düşünelim çünkü bölümde bahsi geçen olaylara gireceğiz bundan sonra (😈)

28

Diana, ıslak saçlarını kuruturken bir yandan aynada giydiği kıyafetlere bakıyordu. Aslında gayet basit şeyler giymişti. Siyah bir gömlek ile pantolon. Ama bir anda, iyi durup durmadığına dair şüpheye düşmüştü.

Saç kurutma makinasını bir kenara bırakırken son kez saçlarını elleriyle düzeltti ve parfümünü sıkıp oradan çıktı.

Fury'nin hâlâ neden Cordie Daniece'i gönderdiğini düşünüp duruyordu. Ortada önemli meseleler dönüyordu ve bu tanımadıkları kadını görevlendirmişti.

Yemek salonuna girdiğinde içeride Sierra, Clint, Sam ve Tony'nin olduğunu gördü. Dördü de, telefonlarıyla ilgileniyordu.

"Diğerleri nerede?" diye sordu Diana, masaya yaklaşırken.

"Birazdan gelirler." dedi Sam, elindeki telefondan gözlerini ayırmadan. Diana onun yanına oturdu ve ne yaptığına bakmak için kafasını uzattı. Ama Sam hemen ekranı kapattı.

"Ne işler çeviriyorsun sen?" diye sordu Diana.

"Özel mesajlar, seni ilgilendirmez." dedi Sam.

O sırada, Clint, Tony ve Sierra aynı anda güldüğünde Diana kaşlarını çattı. Sam'in telefonuna birkaç mesaj geldi ama bakmadı.

"Siz..." Diana bir aydınlanma yaşarken konuştu; "...siz bir sohbet grubu açmışsınız! İnanmıyorum size! Ben neden yokum?!" diye isyan etti.

Dördü, ne cevap vereceklerini düşünerek birbirlerine bakmaya başladı.

"Yoksa benim dedikodumu mu yapıyorsunuz?" dedi Diana.

"Ups, yakalandık." dedi Clint gülerek dalga geçerken.

Diana tam ağzını açıp bir şey diyecekken, içeri diğerleri girdi. O da susmak zorunda kaldı.

Herkes masaya yerleştiğinde yemeklerine başladılar. Ardından son olanlar konuşulmaya başlandı. Diana onlara trip attığı için bu iş hakkında hiçbir şey öğrenmek istememişti ama şimdi konuşmalardan az çok neler olduğunu anlamıştı. Sessiz kalarak onların konuşmalarını dinledi. Birde Sierra'ya çaktırmadan 3. bardağını içmeye başlamıştı bile.

Söylenenlere göre, HYDRA bir böcek gibi yeniden türemişti. İnsanlar üzerinde deney yapmaya çalışıyorlardı. Hafızalarını siliyorlar ve birer askere dönüştürmeye çalışıyorlardı.

Twins • AvengersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin