❀ 25 ✿

4K 419 711
                                    

💕💗💞💘💓💖💝

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

💕💗💞💘💓💖💝

25

Kucağında ki yastığa sarılarak tavanı izleyen Diana, uyumak istiyordu. Ama uyumanın nasıl bir şey olduğunu unutmuş gibiydi. Gözlerini kapatıyor, ama tüm düşünceler aklında dönüp dururken o uykuya dalamıyordu.

Yastığına biraz daha sıkı sarıldı. Uyumaya çalışırken hep bir şeye sarılma ihtiyacı hissederdi. Bu ona nedensizce güven veriyordu.

Kalbini ilk defa bu kadar kırgın hissediyordu. Daha önce de annesine karşı kırıldığı çok olmuştu ama bu öyle bir şey değildi. Daha büyük ve ciddiydi.

Gün boyu odasından dışarıya adımını atmamıştı. Birkaç kez kapısına birileri gelmişti ama duymamazlık yapmıştı.

Sonraki günler, cumartesi ve pazardı. Eğitimler hafta sonu yoktu. Bunu fırsat bilip odasından çıkmamaya devam etti. Sadece bir kereliğine kendine yemek almış ve kimsenin suratına bakmadan geri dönmüştü.

Annesinin yaptıklarına hâlâ inanamaz iken, düşünmekten kafayı yiyecekti artık. Hayatı mahvolmuştu ve bunun sebebi öz annesiydi. Bunu aklına getirdikçe öfkesi daha çok büyüyordu.

Ama zaman bir şekilde ilerliyordu ve pazartesi günü gelmişti bile. Diana tüm moral düşüklülüğü ile girdiği dersi olabildiğince iyi anlatmaya çalışmıştı. Mark bile onda bir şey olduğunu anlayıp tüm ders sessiz kalmıştı.

"Yarın atış taliminde görüşürüz." dedi Diana, bakışlarını masaya çevirirken. Öğrenciler sınıfı boşaltırken Diana'da kağıtlarını aldı.

Birkaç raporu Sierra'ya vermesi gerekiyordu. Bu yüzden istemeye istemeye onun odasına yürümeye başladı. Onunla hiç konuşmamıştı, ve konuşmak istemiyordu.

Koridorda ona doğru gelen Sam'i gördü.

"Bunları Sierra'ya verebilir misin?" diye sordu Diana, birkaç kağıdı gösterirken.

Sam, onunla konuştuğu için şaşırdı ama bozuntuya vermedi.

"Şey... o tarafa gitmiyorum. Başka acil bir işim var." dedi. Aslında bir işi falan yoktu, sadece Sierra ile ikisinin barışmasını istiyordu.

Diana ona boş bir ifadeyle baktıktan sonra bir şey demeden yürümeye devam etti.

Cam odada bilgisayar başında oturan Sierra, onu gördüğünde sandalyesinde dikleşti. Diana kapıyı açarak içeri girdi ve yüzüne bile bakmadan kağıtları masasına bıraktı.

"Diana.. konuşalım." dedi Sierra, sandalyesinden kalkarken. Ama ikizi ona cevap bile vermeden odadan geri çıktı ve kapıyı kapattı. Sanki onu duymamış gibi.

Diana kahve almak için mutfağa girdiğinde Tony, Clint ve Steve'in de orada olduğunu gördü.

Tezgaha ilerleyerek kahve makinasında birkaç düğmeye bastı ve beklemeye başladı.

Twins • AvengersTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang