❀ 5 ✿

5.2K 584 314
                                    

Bölümü kontrol etmeden atıyorum bir hata varsa kusura bakmayın 💔

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölümü kontrol etmeden atıyorum bir hata varsa kusura bakmayın 💔

❀ 5 ✿

Diana Turner, gözlerini açtığında sanki göz kapaklarına birer öküz oturmuş gibi hissediyordu. Neden aklında sürekli mavi gözler ve Thor'un göbekli hali dönüp duruyordu?

Kafasını hafifçe sallayarak bu düşüncelerinden uzaklaşmaya çalıştı. Yanda ki sandalyede uyuyan Bucky'i fark etti. Yatakta oturur pozisyona geçtiğinde yerde duran ayakkabılarını gördü ve hızlıca giydi. Yataktan kalktığında, sehpanın üzerinde duran bir bardak suyu gördü.

Sierra gibi davranmalıydı, değil mi?

Bardağı eline alarak, içinde ki suyu aniden Bucky'nin suratına attı. Yakışıklı adam, korkuyla yerinden sıçrarken, Diana gülerek ondan uzaklaştı. Elinde ki bardağı sımsıkı tuttu.

"Sierra!"

"Günaydın Rapunzel." dedi Diana sırıtarak.

"Demek eski haline döndün.." dedi Bucky somurtarak.

"Dün akşam... tam olarak ne saçmaladım?" diye sordu Diana korkuyla. Bucky oturduğu yerden kalkarken, sırıtma sırası ona geçmişti.

"Ah... çok güzel şeylerden bahsettin." Bucky, onun üstüne doğru yürümeye başladığında Diana'da geri geri gitmeye başladı.

"Özellikle... benim güzel gülüşümden." dedi Bucky. Diana'nın sırtı duvara değdiğinde, durmak zorunda kaldı.

"Eskiden de gülüşümün güzel olduğundan bahsederdin... belki de bu silahlar, doğruları da söylemeni sağlıyordur." dedi Bucky ve ellerini onun iki tarafına yaslandı.

Diana, onun gerçekten de kusursuz bir yüze sahip olduğunu kabul ediyordu. Ayrıca gülüşü de güzeldi, evet. Ama bunu şu an dile getiremezdi.

Bucky, kafasını Diana'ya yaklaştırdıkça genç kız terlediğini hissediyordu. Ortamın bu kadar sıcak olması normal miydi, emin değildi. İkisi de birbirlerinin gözlerinin içine bakıyordu. Dudaklarının arasında santimler kaldığında, elinde ki bardağı bilerek yere bıraktı.

Bardak, parçalara ayrılarak büyük ses çıkarırken Bucky geri çekildi.

"Ups. Yanlışlıkla oldu." Diana gülmeye çalıştı. "Neyse, birileri temizler." dedi ve ona bakmadan odadan çıktı.

Bileğinde ki siyah bir tokayla saçlarını topladığında; hastane kanadından, Bruce'a görünmeden çıkmayı başardı.

Twins • AvengersWhere stories live. Discover now