❀ 38 ✿

2.7K 311 761
                                    

⚠️ Bölümü okumadan önce bilmeniz gerekenler ⚠️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⚠️ Bölümü okumadan önce bilmeniz gerekenler ⚠️

1- Bu bölüm betulmey ile yaptığımız bir iş birliğidir.
2- Onun "A Part Of U" kurgusu ile "Twins" evrenini birleştirdiğimiz bir bölümdür.
3- Eğer bilmiyorsanız, Tonya karakteri Tony Stark'ın kızıdır ve küçüklüğünden beri Steve ile Natasha tarafından yetiştirilmiştir.
Bir deney sonucunda çok büyük güçlere sahip olmuştur.
4- Bu olayları Tonya'nın ağzından okumak isterseniz "A Part Of U" kurgusuna bakabilirsiniz.
5- UZUN BİR BÖLÜMDÜR.

Bu bilgiler ile bölümü okurken zorlanacağınızı düşünmüyorum, ve hepinize iyi okumalar diliyorum❤️

38

İntikamcılar, ortak salonun ortasında açılan dev alevli delik ile yerlerinden fırladılar. Hepsi bunun bir HYDRA ya da Quentin'in oyunu olduğunu düşünüyordu. Ama yanılıyorlardı. Hepsinin yüzünde büyük bir şaşkınlık belki de biraz korku vardı.

Bu yabancı sarışın kızın tüm bedenini alevler sarmıştı. Kimdi bu? Nasıl buraya gelmişti? En önemlisi de nereden gelmişti? Kızın yüzünde ki şaşkın ifade herkeste tek tek dolaşıyordu. Ortak salonda tarif edilebilecek tek his şaşkınlıktı. Tek fark, İntikamcılar bu kıza bir yabancı gibi bakarken, sarışın kız onlara o şekilde bakmıyordu.

Sarışın kızın ayakları yere bastığında alevleri de kaybolmuştu. Ne yapması gerektiğini düşünür gibi bir hali vardı. Hızlı adımlarla Steve'e ilerledi ve ani bir hareketle Rogers'a sarıldığında herkes ona bir zarar vereceğini düşünmüştü. Ama kız ona o kadar sıkı ve sevgiyle sarılmıştıki, hiçbiri bir şey yapamamıştı bile.

Steve, bedenine dolanan kollar ile bu yabancı kızın omuzlarından tutarak kendinden uzaklaştırdı. Yüzünde ki büyük şaşkınlık ile tanımadığı kıza baktı.

"Sen de kimsin?"

Tonya ayakta duramayacağını hissederken kenara tutunmuştu.

Clint ve Natasha, bu kızın HYDRA tarafından gönderildiğini düşünüyorlardı. Herhangi bir harekete karşı tetikte bekliyorlardı.

Tony, kimseye fark ettirmeden sol bileğinde duran elektronik bileklikte birkaç tuşa basarak Friday'in, üssü kilitlemesini sağladı.

Bruce ise kızın bir delik açarak nasıl alevler içinde olduğunu çözmeye çalışıyordu. Sierra'nın da ondan farklı bir yanı yoktu. Ama o daha çok her an bayılacakmış gibiydi.

Bu yabancı kız birkaç saniye durarak olanları düşündü. Bakışlarını tek tek onlarda gezdirdiğinde ellerini yumruk yaptı.

Onu tanımıyorlardı. Gerçek ailesi değillerdi.

Twins • AvengersWhere stories live. Discover now