❀ 7 ✿

5.1K 576 430
                                    

Yanlışlıkla dün bölümü yazarken yayımladım herkesten özür dilerim yeni bölüm sanıp açmaya çalıştığınız için  sjfkajdjjss❤️❤️❤️

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Yanlışlıkla dün bölümü yazarken yayımladım herkesten özür dilerim yeni bölüm sanıp açmaya çalıştığınız için sjfkajdjjss❤️❤️❤️

7

Diana, sabah erkenden uyandığında üstünü değiştirdi ve kimseye görünmeden garaja gitti. Sierra'ya bir şekilde ulaşıp konuşmalıydı. Bunu da sadece Fury sağlayabilirdi. Her ne kadar bunu yapmak istemese bile zorundaydı.

"Friday. Birkaç saate döneceğim, işlerim var. Birileri sorarsa söylersin." dedi arabaya binerken.

"Tamam Bayan Turner."

Jenski'yi çalıştırdığında; büyük garajdan, yola doğru çıktı. Oraya gitmesi tehlikeli olur muydu bilmiyordu ama umursamadı. Tek istediği, kısa bir süreliğine bile olsa Sierra ile iletişim kurmaktı.

SHIELD binasının önüne geldiğinde durdu. Tam inecekken, yan koltukta duran güneş gözlüğünü taktı. Saçlarını topladıktan sonra da Sierra'nın şapkasını kafasına geçirdi. Arabadan inerek onu orada bıraktı ve geniş kapıya doğru ilerledi.

"Yardımcı olabilir miyim?"

Girişte ki bir kadın Diana'ya bakarak konuştuğunda durmak zorunda kaldı.

"Fury ile görüşmem gerekiyor." dedi Diana.

Kadın, Diana'yı baştan aşağı süzdü. Görünüşü pek tekin gelmiyordu.

"Direktör şu an burada değil. Ama geldiğinizi ona iletirim." dedi.

Diana, güneş gözlüğünü indirdi.

"Ben Sierra Turner, ve hemen Fury ile görüşmem gerekiyor." dedi sinirli bir ses ile. Kadın, Turner soy adını duyduğunda kafasını hafifçe salladı.

"Beni takip edin." dedi ve önden ilerlemeye başladı. Asansöre bindiklerinde Diana gözlüklerini geri taktı. 17. Katta durduklarında indiler ve uzun koridorda yürümeye başladılar.

Gri renkli kapının önünde durduklarında kadın hafifçe vurdu ve açtı.

"Direktör, Bayan Turner geldi."

Fury, kafasını sallayarak onayladığında içeri girecek kişinin Monica Turner olduğunu düşünmüştü. Ama, Diana kapıdan içeri girdiğinde kaşlarını çattı.

"Naber Fury?" dedi Diana ve masanın önünde ki koltuklardan birine rahatça oturdu.

"Diana?"

"Evet. Özledin mi beni?" diye sordu gülümseyerek.

"Burada olmaman gerek. Birileri görebilir." dedi Fury endişeyle. Eğer İntikamcılar üssünden birinin haberi olursa nasıl açıklardı bilmiyordu.

"Sierra ile konuşmam gerek." dedi Diana, onun dediklerini umursamayarak.

"O şu an görevde. İletişim kuramam. Eğer isterse o kurabilir."

Twins • AvengersМесто, где живут истории. Откройте их для себя