❀ 20 ✿

4.5K 492 375
                                    

AC/DC - Back In Black dinleyerek yazdım tüm bölümü ve dayanamadım son sahnelere dahil ettim🖤Belki siz de istersiniz diye medyaya bırakıyorum❤️Bilirsiniz, Back In Black bizim için önemli :')

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AC/DC - Back In Black dinleyerek yazdım tüm bölümü ve dayanamadım son sahnelere dahil ettim🖤
Belki siz de istersiniz diye medyaya bırakıyorum❤️
Bilirsiniz, Back In Black bizim için önemli :')

20

Steve'in, Diana'nın evine gelişinin üzerinden iki gün geçmişti ve o günden beri hiç kimseyle konuşmamıştı. Çok net bir şekilde onu reddetmişti ama yine de düşünmeden edemiyordu. Aklı sürekli oradaydı.

Telefonunda rehbere girerek babasını buldu ve aramaya başladı. Birkaç çalışta açılmıştı.

"Diana? İyi misin?" diye sordu Josh Turner açar açmaz. Çünkü Diana onları hiç aramazdı.

"İyiyim.. baba." Diana derin bir iç çekti. "Bugün işin yoksa biraz görüşebilir miyiz?" diye sordu.

"Bugün evdeyim. Gel birlikte yemek yiyelim." dedi babası neşeli bir sesle. Diana'nın onunla görüşmek istemesi çok mutlu etmişti.

"Eve gelmeyeyim... annemi görmek istemiyorum."

"Annen bugün binada, akşama kadar yok. Gelebilirsin." dedi Josh. Diana birkaç saniyeliğine düşündü ama bunu kabul etti.

"Pekala.. tamam. Birazdan yola çıkacağım." dedi, odasına yürümeye başlarken.

"Tamam, görüşürüz."

Diana telefonu kapatıp üstünü değiştirdi ve ailesinin evine gitmek için bir taksi çağırdı. Çok trafik olmadığı için çabucak oraya varmıştı.

Zile bastığında babası hemen kapıyı açmış ve onu karşılamıştı. Kısa bir sarılmanın ardından mutfağa geçmişlerdi. Bay Turner öğle yemeği hazırlamıştı ve masaya oturmuşlardı.

Diana ona yemek yerken olanları tek tek anlattı. Babası sözünü kesmeden baştan sona kadar onu dinledi. Kızının ne kadar çaresiz bir durumda kaldığını anlamıştı.

"Peki ben ne yapacağım baba?" diye sordu Diana.

"Farkındaysan sana gel bizimle savaş dememişler. Sana orada eğitmenlik yapmanı teklif etmişler. Bu annenin isteğiyle aynı değil." dedi Josh gülümseyerek.

"Aynı. Oraya gidip çocuklara annemin istediği şeyin eğitmenliğini yapmamı istiyorlar!" Sesinin yükselmesine engel olamamıştı. "Sierra kendisi bile gelip konuşmadı. Ona sinirleneceğimi biliyordu çünkü. Bilerek Steve'i yolladılar." Elinde ki çatalı gürültüyle tabağına bıraktı. "Oraya gidersem tam olarak annemin istediği olacak."

Twins • AvengersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin