❀ 39 ✿

2.2K 273 502
                                    

Vay be 39 bölüm Ne kadar çabuk ❤️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Vay be 39 bölüm
Ne kadar çabuk ❤️

39

Diana, Clint'in ona uzattığı şişeyi alarak kapağını açtı ve Bruce'un ona verdiği hapı su ile içti. Elini alnına yaslarken baş ağrısının hemen geçmesini umdu.

"Yani başka evrenden senin kızın geldi ve hepimizin hayatını kurtardı." dedi, anlatılanları tekrar ederek. "Beş gündür bize eziyet çektiren o üç piçi tek seferde öldürdü. Onu sevmiştim." Tony gözlerini devirdi.

Hepsi ortak salonda pijamalarıyla yayılıyor ve yemek yiyordu.

Herkes paralel evrenler olayından dolayı büyük şaşkınlık içerisindeydi. Nick Fury, olanları öğrendiğinde kafayı yemesine ramak kalmıştı.

Başka bir evrende Tony'nin kızı olan Tonya Stark, güçleriyle hiç zorlanmadan üç azılı düşmanı tek seferde öldürmüştü. Ve bu İntikamcılar'ın biraz gururuna dokunmuş olabilirdi.

Ama kız çok güçlüydü.

Sierra, Bucky ile Diana'nın ortasında oturmuştu ve ikisine patates kızartması yedirip duruyordu. Biz günlerce rehin tutulduk diyerek hizmet ettiriyorlardı akıllarınca.

"Bak Bucky'e daha fazla veriyorsun gözümden kaçmıyor." dedi Diana sinirli bir şekilde.

"Ben sevgilisiyim sen biraz uzaklaşsana burdan ya." dedi Bucky. Diana kaşlarını çatarak Sierra'nın koluna girdi ve kendine doğru çekti.

"İkizim o benim!"

Bucky'de diğer koluna girdi ve, "Benim de sevgilim!" dedi.

"İkisini orada bıraksak olmaz mıydı?" diye sordu Sam. Natasha, Clint ve Tony'den, Sam'i onaylayan mırıltılar yükseldi.

Bruce sessizce üstündeki battaniyesine sarılmış hamburgerini yiyordu. İnsan formuna döndüğünde hep bu modda olurdu. Steve'de onların konuşmalarını dinliyor, arada dahil oluyordu.

Eve döndüklerinde Diana ilk iş olarak duşa girip tüm olanların şokunu atlatmaya çalışmıştı. Sadece o değil, herkes bunu denemişti.

Ama yine de Diana evde gibi hissediyordu ve bundan memnundu.

"Başka bir evrende Diana ve beni tanımıyorsunuz, bu sinir bozucu." dedi Sierra, ikisinin kavgasını umursamayarak.

"Büyük ihtimalle ben dayanamayıp anne katili olmuşumdur, sen de kahrından ölmüşsündür." dedi Diana. Birkaç kişi hafifçe buna güldü. Sierra ona ters bir bakış atsa bile kardeşi umursamadı.

Twins • AvengersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin