Имам нужда да бъда далеч от теб.

1.7K 87 2
                                    

Ръцете му ширеха по тялото ми. Тениската, която ми беше дал лежеше на пода. Целувките му изгаряха кожата ми. Омразата и ненависта му към него ги нямаше. Бяха заменени от страхотното усещане, което ми доставяше. Устните му се отделиха от моите и отново започна да целува шията ми, след което слизаше надолу по гърдите ми, после коремчето и най-накрая така жадуваното място. Зарови главата си между бедрата ми и започна да поставя нежни целувки, карайки ме да изтръпна от удоволствие. Стонове се сипеха от устните ми. Изведнъж той спря. Надигна се и ме погледа в очите. Отново беше ухилен до уши.

Джейми-  Харесва ти, нали принцесо? Искаш да продължа. Искаш нали?-попита и вкара пръст в мен, но за кратко, явно пак искаше да ме ядоса.

Джулиа-  Искаш да ме измъчваш, нали?

Джейми-  Искам да кажеш, че ме желаеш! Кажи го и ще продължа.

Джулиа-  Мразя те!

Джейми-  Кажи го, принцесо!- настоя и сля устните ни, едновременно с което вкара два пръста в мен.

Джулиа-  Желая те, толкова колкото те и мразя.- рекох и той продължи да ме целува страстно, едновременно с което най-накрая вкара члена си в мен. Започна бавно, но постепенно усили темпото. Чувството беше неописуемо. Не можех да повярвам, че го правя, че му позволих да ме контролира. Знаех, че по-късно ще съжалявам, но не и сега. Сега не можех да мисля за последствията. Сега мислих за страхотното удоволствие което ми доставяше. Последни тласъци, най-върховните причинители на това двамата да свършим едновременно. Той се настани до мен на дивана, макар че беше тясно успя да се намести. И двамата дишахме учестено. Никой нищо не казваше. Тишината ми помогна да се върна в реалността. Обърнах се към него, той също ме гледаше и както обикновено си беше усмихнат.

Джулиа-  Отиди на другия диван!

Джейми-  Какво?

Джулиа-  Не искам да спиш до мен, затова се премести.

Джейми-  Току що правихме секс, бях върху теб, под теб и къде ли още не, а сега ми казваш, че не искаш да спиш до мен. Ти луда ли си?

Джулиа-  Ти ме отвлече, но аз съм била лудата. Махни се!

Джейми-  Добре, така да бъде.-отвърна, стана, взе дрехите си и тръгна, но не към другия диван.

Джулиа-  Къде отиваш?

Джейми- Горе. Смятам да спя на огромното, широко, просторно и меко легло, а ти си стой тук на неудобния диван, след като не ме искаш.

Моят живот по моите правила Where stories live. Discover now