2 сезон

891 59 0
                                    

Една година по-късно...

Пореден ден без ни един спомен за миналото. Коя съм аз? Това е въпросът,който си задавам всеки ден вече от година. Единственото, което си спомнях беше колата, която падаше към пропастта, нищо друго. Събудих се в болница, а около мен имаше три непознати лица. В последствие разбрах,че това са баща ми, най-добрата ми приятелка Лейла и Лиам, който ме беше изкарал от колата и отвел в болницата. От тогава до днес не си спомням нищо от живота си преди злополуката. Живеех нов живот. Баща ми замина за Флорида, където да си почива и лекува болното сърце, Лейла също замина, защото получи работа в известна рекламна агенция, а Лиам все още беше до мен и ме подкрепяше, двамата заедно управлявахме фирмата, която беше обща на Салваро и Вега. Сега живеех в имението на баща ми, но заедно с съпругата на брата на баща ми Брит, както и 8 годишният ѝ син Раян.

Ева-  Вълнуваш ли се за утрешното тържество по случай една година от съдружието на Вега и Салваро?

Джулиа-  Не особено. Аз не си спомням нищо. Не знам защо са решили да станат съдружници. Баща ми каза,че сме имали затруднения, затова Лиам е решил да ни помогне, но без повече подробности.

Ева-  За мен ще бъде първото фирмено тържество,благодарение на теб. Ако не ме беше взела за своя секретарка, щях да гледам само снимките в интернет.

Джулиа-  Ти не си само моя секретарка, а и приятелка. Може да си тръгнеш по-рано, за да се приготвиш навреме.

Ева-  Ами ти? Няма ли да си тръгваш вече? Не бива да караш Лиам да те чака.

Джулиа-  Няма да ходя с Лиам, той ще бъде там преди мен.

Ева-  Не искаш да ви снимат заедно и да пишат,че сте двойка. Той е толкова красив, умен, харизматичен и те харесва, защо и ти не го харесваш, защо не му дадеш шанс?

Джулиа-  Не знам. Знаеш ли, понякога имам чувството,че преди катастрофата съм била влюбена, обичала съм няколко толкова силно, че любовта е останала в сърцето ми. Веднъж дори сънувах един мъж, не видях лицето му, а само силует. Може би е просто плод на въоръжението ми.

Ева-  Твърде много искаш да си спомниш. Сигурна съм,че някой ден ще си върнеш паметта, може да не е днес, утре или през следващата седмица, но все някой ден ще стане, а ти не спирай да вярваш я това, но не се насилвай. Знаеш ли, може би мъжът от съня ти е истински и ще се появи в най-скоро време и ще ти помогне да си спомниш и него и любовта ви и всичко останало..
..

Моят живот по моите правила Where stories live. Discover now