фениксът

889 61 1
                                    

Лейла-  Защо не облече роклята от Джейми?

Джулиа-  Защото е от него и ако съм с нея ще помисли,че съм там заради него. Отивам там не като държанката на Джейми Вега, а като Джулиа Салваро.

Лейла-  Всъщност Джейми и така ще те хареса, много си красива. Синята ти рокля ще подхожда на очите му.

Джулиа-  Вече ти казах, няма да бъда там с него

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Джулиа-  Вече ти казах, няма да бъда там с него. Ще отида за да се запозная с Лиам, ще позволя на Джейми да ме види, след което ще си тръгна. Сега ще тръгвам преди Джейми да е дошъл да ме вземе, а ти не забравяй да му предадеш думите ми...
..

Половин час, след като тръгнах към мястото,където се провеждаше благотворителния бал, Джейми беше пред дома на Лейла, позвъня на вратата и тя му отвори.

Джейми-  Ще повикаш ли Джулиа?

Лейла-  Здравей и на теб и аз се радвам да те видя. Джулиа е права за теб, нямаш никакви обноски.

Джейми-  Ще я повикаш ли или да вляза и сам да го направя?

Лейла- Тя вече тръгна.

Джейми-  Как така е тръгнала?

Лейла-  Тръгна преди малко. Каза,че отива, защото работи за Вега, че отива не като твоя държанка, а като Джулиа Салваро. Също така каза да си вземеш това- отвърна и му подаде кутията- Каза,че не приема  толкова скъпи подаръци от работодателя си.- добави, а Джейми се качи обртно в колата си и потегли.
...

Докато Джейми пътуваше, то аз вече бях пристигнала и се озъртах за Лиам. Добре,че знаех как изглежда и бързо го открих. Стоеше пред една от картините, която беше обявена за продажба. На картината бе изобразна птицата феникс, тя беше типичната птица преродила се от пепелта в оранжево-червени цветове, като се отличаваше с това, че от опашката ѝ стърчат пет различни на цвят пера- зелено, синьо, лилаво, розово и жълто.

Джулиа-  Харесва ли ти?-попитах,след като застанах до Лиам.

Лиам-  Гледам я от доста време, но не разбирам какво е искал да каже автора с петте цветни пера.

Моят живот по моите правила Where stories live. Discover now