28

10.2K 781 117
                                    

Thv

Thv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

4.263 beğeni
🐇🤍

Tüm yorumları gör

A: SİKTİR

S: ben homofobiktim¿

D: doğruyu söylemek gerekirse, fotoğraf çok güzel.

F: erkek olduğunu nerden biliyorsunuz🙄🙄

↪️F
Thv: baş harfi Jungkook

G: SİKTİR BİLİYORDUM JUNGKOOK OLDUĞUNU BİLİYORDUM

H: tatlısınız🥺

Jiminnie: ULAN YOONGİ HERİFİ ÇABUK BURAYA BAK BUNDAN ÇEKECEĞİZ

↪️Jiminnie
Agustd: tamam hayatım ama önce beni eve falan mı alsan çünkü bu fotoğrafı çekebilmek için yatağımızda yatmamız falan lazım🤗

↪️Agustd
Jiminnie: vazgeçtim sg.

Jin: BENİM KUZULARIM😭😭😭😭😭

-

"Taehyung, yakacaksın neredeyse eti."

Elleri çenesinde, ocağın hemen yanındaki fayansa dirseklerini koymuş bir şekilde beni izliyordu. Kokusundan bile anlaşılır bir şekilde yanında yanan eti umursamıyordu.

"Jungkook, güzelliğin yüzünden başka bir yere odaklanamıyorum. Bunun cezasını çekmelisin."

İnce ince dilimlediğim marulları bir kenara bırakıp Taehyung'a döndüm.

"Hm, neymiş o ceza?"

Destek aldığı tezgahtan doğruldu ve yavaş adımlar ile yanıma doğru gelmeye başladı. Her adımını atarken yüzündeki arsız sırıtma biraz daha artıyor, beni daha da heyecanlandırmak için attığı her adımı bir öncekinden biraz daha yavaş bir şekilde atıyordu.

Tam önüme geldiğinde ellerini belime doladı ve yüzüme yaklaşmaya başladı. Titreyen dudaklarımı engellemek için hafifçe birbirine bastırdım ve gözlerimi kapatıp beklemeye başladım.

Ama beklediğimin tam aksine yavaşça dudaklarımı es geçip kulağıma doğru yönelmeye başladı. Yüzünü her ileri götürüşünde dudakları hafiften yanağımı sıyırıyor ve gözlerimi sıkıca kapatmamı, heyecandan kendimi sıkmamı ve ellerimi yumruk yapmamı sağlıyordu.

"Bilmem."

Fısıltı ile söylediği kalın sesi tüm vücudumun titremesini sağlamıştı.

Biraz öyle kaldıktan sonra kemiksi elleri ile kulak mememin ucunu oynamıştı. Bu da ona yetmemiş olacak ki biraz daha ilerlemiş ve kulağımın arkasına küçük bir öpücük kondurup geri çekilmişti.

keep the black notebook, taekookWhere stories live. Discover now