f

10.5K 861 312
                                    

4 yıl sonra,

koreanmagazine

koreanmagazine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

->

->

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1.278.268 beğeni

Bu günkü konuğumuz; Paris'den yeni gelen ve Paris'te büyük ilgi görmüş, ünlü cerrah Kim Taehyung'un eşi, Kim Jungkook. Onun ile röportajımız şu şekilde:

S: Tekrardan hoş geldiniz seyirciler. Bu günkü konuğumuz, şu sıralar kadınlar ver erkekler arasında çok popüler olan, ressam Kim Jungkook. Siz de Hoş geldiniz Bay Jungkook.

Kjk: Ah, eşim bunu diyeceğinizi bildiği için cebime bir şey sıkıştırdı. Bir dakika bekler misiniz lütfen.

S: Üzerinde ne yazıyor onun? "Kim Taehyung'un sahibi." Mi?

"Gülüşler"

Kjk: Evet bunu açmamı rica etmişti.

S: Ah, Bay Taehyung'ta buradaydı değil mi? Hem de en ön sırada. Yüzündeki gururu görebiliyorum Jungkook Bey.

Kjk: Buraya kadar onun, kuzeni ve eşinin, kardeşim ve eşinin, en son olarak da arkadaşımın yardımı olmadan asla gelemezdim . Hepsine çok teşekkürler.

S: Aslında ben de teşekkür ederim. Günümüzde böyle güzel bir sanatçının gelişmesinde katkıda bulunan herkese teşekkürler. Sizin gibi bir sanatçının ülkemizden çıkması gurur verici.

Kjk: Ah, çok teşekkürler.

S: Peki, o zaman sorularıma başlıyorum izin verirseniz.

Kjk: Tabii.

S: En son üzerinde çalıştığınız bu tabloyu bütün dünya çok sevmiş gibi. Hatta duyduğum kadarıyla bu tabloyu almak için birçok insan çok yüksek miktarda para teklif etmiş fakat siz hepsini reddetmişsiniz. Sizin için özel anlamı olan bir tablo mu bu?

keep the black notebook, taekookWhere stories live. Discover now