Глава 18-та

753 18 2
                                    

Мими: -Как не знаеш коя съм? Аз съм тази, която ще те пречука.

Тя се подсмихна и му намигна. Мутрата се ядоса и посегна към нея с юмрук. Тя го избегна, като направи задно салто, скочи на друга маса зад себе си и го простреля в рамото.

Мими: -Аз съм най-добрата полицайка в този град.

Каза тя и си извади значката и я показа ня всички. Леонардо като видя това, испрати още мутри, които да хванат полицайката, да изгонят момчетата, които се правеха на голямата работа и да поговори с дъщеря си. Ако трябва щеше и да я накаже.

Леонардо: -Каквото и да става искам полицайката жива, не трябва да излиза от тук. Може да провали бизнеса ми.

Провикна се той, Ерик го чу и  хвана Сара за кръста и я повдигна. Тя се направи, че се съпротивлява, защото разбра какво иска да направи Ерик. Зейн и Мими стояха зад Ерик, Зейн извади още един пистолет и го насочи към охраната.

Ерик: -Пуснете ни да минем през входа и ще я пощадим, а ако ли не ще кажа на приятля ми тук точно пред вас да я застреля.

Той погледна към Леонардо и Зейн насочи пистолета към момичето.

Леонардо: -Мамка му.

Измрънка той и в този момент нещо уцели Ерик по врата. Той смъкна Сара и погледна към приятеля си и се вслече на земята. Сара се уплаши, но не го показа.

Зейн: -Мамка му. Упойваща стрела.

Той насочи пистолета към някакви тръби, които бяха за парното и навсякъде стана пара и никой нищо не виждаше. Зейн повдигна приятеля си, Мими хвана Сара за ръката и я задърпа със себиси. Качиха се в колата на Зейн, запалиха колата и отидоха на моста в горичката.

Сара: -Ерик добре ли е?
Зейн: -Мисля че да.

Каза момчето притеснено. Хайде да го закараме при едни приятели.
Той влезе в колата и потегли  по пътеката за пещерата. Ерик му беше показал път, който води направо към мястото в пещерата, но е за коли и има много трева.

Зейн: -Сложете коланите, ще подруса.

Подсмихна се той, защото това прозвуча малко перверзно. Момичетата се спогледаха, сложиха си колани и се усмихнаха. Като пристигнаха, Зейн излезе от колата и свирна. Всички мафйоти излязоха от бунгалата и Нейтън отиде при Зейн и момичетата.

Нейтън: -Зейн, да не е станало нещо?
Зейн: -Простреляха Ерик с упойваща стрела. Не знаех къде да го заведа и го доведох тук.
Нейтън: -Каква е упойващата стрела.

Зейн я извади и я показа на Нийтън. На стрелата имаше маркировка с червена боя.

Нейтън: -Червен знаек е, може да спи с часове, може да спи и с дни.

ОтмъщениетоWhere stories live. Discover now