Глава 33-та:

629 20 2
                                    

Сара започна да ги подрежда в големия гардероб и видя как Ерик гледа замислено през прозореца към една къща. Мими и Зейн взеха стаята до стаята на Сара и Ерик. Натали и Макс, бяха срещу стаята на Зейн и Мими. Никол се качи на втория етаж и ги извика да вечерят. Те седнаха да вечерят. Никол им сервира вечерята и Браян се сети, че в хладилника има Jin.

Браян: -Момчета, хайде да отпразнуваме идването ви в Кипър.

Той погледна Никол и тя взе осем чаши и сложи на всеки по една и мъжа започна да им налива jin. След като се напиха, момичетата помогнаха на момчетата да не се пребият по стълбите към втория етаж. Натали и Макс си поиграха. Зейн и Мими заспаха още докато легнат, Ерик и Сара също заспаха. На сутринта Сара като се събуди, видя Ерик да я гледа като спи и тя се усмихна.

Ерик: -Хайде, облечи си банския, останалите искат на море.
Сара: -Добре.

Каза тя и се исправи от леглото и запчна да си облича банските, а той я гледаше подсмихвайки се.

Сара: -Какво, няма да се крия. Ти си ме виждал, а и аз като изляза по бански се едно излизам по сутиен и гащи.
Ерик: -Е така е.
Сара: -Хайде.

Каза тя хвана го за ръката и го задърпа да става и да отиват на първия етаж. Те решиха да отидат пеша понеже буса трябваше на Браян.

Мими: -Къде са Никол и Браян?
Ерик: -Имат цветарница и там отиват да работят.
Мими: -Аха.

Те отидоха на море, но Натали каза, че трябва да си вземат плажни кърпи чадърчета и шезлонги. Сина на Гаред плати две кърпи големи и два шезлонга и две чадърчета. Те си намериха място и си оставиха нещата. Ерик намаза Сара навсякаде с крем за слънце и легнаха на шезлонгите под чадърчето. Мими беше направила същото, само че на кърпата Натали и Макс бяха в морето, а Зейн копуваше сладолед. След като Зейн дойде, извикаха Натали и Макс и си изядоха шоколадовите сладоледи и след това двамата пак влязохя във водата. Зейн легна до Мими.

Зейн: -Да те намажа ли?
Мими: -Ако можеш по гърба.

Той взе крема и я намаза. Ерик погледна към Сара и видя, че тя чете книга.

Ерик: -Какво се разказва в книгата.
Сара: -За едно момиче как отива в имението на баща си, за да живее с него, но се оказва, че той е ичезнал и в именшето живеят седем вампира и те я правят тяхна прислужница и понякога ги зарежда със сила понеже, те пият кръв от нея.
Ерик: -Фантастика.
Сара: -Да, любима ми е.

ОтмъщениетоWhere stories live. Discover now