Capitolul 94

6.4K 423 91
                                    

Perspectiva lui Lucas

"Despre Allison?" Nu mi-am putut stăpâni surprinderea, sincer, pentru că numele lui Allison era ultimul lucru la care m-aș fi putut gândi în momentul de față.

Am rămas atât de focusat pe felul în care Mia se joacă nervoasă cu degetele în poală încât am primit un claxon din partea șoferului din spate, fiindcă nu văzusem că stau la verde.

"Da...Allison." Mi-a răspuns, fără să mă privească. Ceva o roade. Ceva în adâncul minții ei, o roade în acest moment. Trebuie neapărat să știu ce.

"Ce ar trebui să îmi spui despre Allison iar eu să nu știu deja?" Am întrebat confuz. Nu îmi trece prin minte ce ar putea fi, chiar dacă încerc să iau opțiunile la rând. Jur pe tot ce am mai sfânt că dacă i-a făcut Miei vreun rău, îmi iau zborul înapoi în Seattle.

"Nu vrei să începi tu primul? Ce e cu Ethan? Lucas, ai grijă la drum!" S-a rățoit spre mine, iar eu am pus frână mult prea brusc ca să nu intru din plin în mașina din fața mea. Nu pot să fiu atât de atent în două părți.

"Am, Mia, am." Am liniștit-o, deși nu aveam deloc grijă la drum. "În regulă, o să-ți spun eu primul ca să scap de povară." Am adăugat oftând, și am oprit muzica de tot din mașină, mă stresa. "Nu știu dacă am făcut o prostie sau nu, dar să știi că nu o să îmi pară rău niciodată pentru asta. Tipul și-o merita, ok? Și oricum, eu doar am venit cu ideea, și altcineva a îndeplinit-o."

"Ce ai făcut?" Mia a întrebat teribil de îngrijorată. Pot ghici că deja își face tot felul de scenarii în cap cu ce ar fi putut să se întâmple.

"Ei bine...am cam făcut o înțelegere cu Jack. O înțelegere prin care m-am răzbunat pe Ethan pentru ce ți-a făcut ție. Știi că nu suport ca cineva să se încurce ce e al meu, iar dobitocul ăla și-a căutat-o cu mine de multă vreme. Așa că, după ce am aflat că are o soră, care merge la WSU,..."

"Oh, nu! Nu-mi spune că ai vio-"

"Nu! Poți să mă asculți până la capăt fără să mă întrerupi naibii? Nu, bineînțeles că nu am violat-o. A fost o petrecere vinerea asta la frăție, iar sora lui era prezentă, ca orice alt student în general. Jack doar s-a băgat în vorbă cu ea, și nu a fost nevoie de prea multe replici de agățat pentru că soră-sa a fost o țintă ușoară. Dar..partea amuzantă e că înțelegerea ne-a fost ca acțiunea dintre ei doi să fie filmată. De la început până la capăt."

Nu am putut să o urmăresc cum o fac de obicei. Nu am putut să îi scanez fiecare expresie pe care o face, și e enervant, fiindcă nu știu întocmai pentru ce să mă pregătesc înainte să aud ce îmi spune. Îmi place să fiu blindat.

"Poftim? Adică Jack a filmat-o în timp ce făcea sex cu ea?" Mia a întrebat total surprinsă, și în același timp dezgustată. Nu e ceva drăguț, dar nu îmi pasă de sentimentele ei sau ale fratelui ei, tocmai de asta am venit cu ideea.

"Cam așa ceva. Dar te rog, nu fi supărată pe mine, știi că a meritat-o."

"Lucas, nu poți spune asta. Adică da, Ethan e un idiot, dar sora lui nu e cu nimic vinovată. Nicio fată nu merită așa ceva. N-am vrut să se întâmple asta, dimpotrivă, am vrut să o lași baltă." Mia și-a trecut degetele prin păr, mușcându-și buzele din cauza veștii pe care i-am dat-o.

"Am vrut eu să se întâmple! Nu poate să violeze fete dintr-o parte într-alta și să scape cu o singură exmatriculare. Nu-i corect."

"Dar răzbunarea nu e niciodată răspunsul bun! Rău cu rău nu face nimic bun."

"Îmi place să-mi fac singur dreptate în loc să las karma să se ocupe. N-am putut să nu fac ceva."

"Să-ți pui prietenul să se filmeze făcând sex cu sora lui e nebunie curată! Ce ai făcut cu filmarea?"

Make me | 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora