Prológus

8.9K 333 25
                                    

A Metonem általában békés hely volt. Sőt, emberemlékezet óta nem zavarta meg semmi a mindennapok rendjét.

Azonban ez a nap más volt. A Tarinnel-hegység készült valamire dermedt némaságával. Hallgatott az erdő, elrejtőztek az állatok. Érezték a változás veszélyes, dermesztő fellegét.

Hirtelen tört meg a csend. Lovak vágtatása hallatszott, szörnyű események közeledtek. Szőke hajú, fiatal nő száguldott, hátasát igyekezett gyorsabb haladásra ösztökélni, időről-időre rémülten hátranézett fekete csődöre hátáról. Hamarosan újabb lovasok érkeztek, fegyverekkel a kezükben, és egy óvatlan pillanatban bekerítették az üldözött nőt. Lándzsáikkal szándékosan hergelték a fekete mént, és nemsokára elérték a céljuk. A megbokrosodott állat felágaskodott, utasa éles sikollyal lezuhant róla, elterült a földön, és nem mozdult többet.

Üldözői otthagyták. Biztosak voltak benne, hogy végeztek áldozatukkal, szemtanúk nélkül, balesetnek álcázva. Azonban csak az egyikben volt igazuk...



Üdvözlök mindenkit, aki véletlenül idetévedt! Mint látjátok, a történet eléggé az elején jár, sőt, még el sem kezdődött. Ha már ennyiből megtetszett, akkor maradj is, kommentelj, csak a szokásos. Ha ennyit kevésnek ítélsz, nézz vissza pár hét múlva!

A Négy bolygó hercegnője /Befejezett/Where stories live. Discover now