-6-

44 4 1
                                    

~31 januari~
-Livia-
Ik open mijn ogen. Ik lig in mijn kamer bij Ashton thuis. De laatste paar dagen hebben we bij Calum geslapen. Ik hoor wat gerommel op de gang. Dan gaat heel langzaam mijn deur open. Ashton steekt zijn hoofd om de hoek. "Goedemorgen, Liv. Kom je eruit, we moeten zo naar het vliegveld." zegt hij. "Ja." zeg ik schor. Hallo ochtendstem. Ik sla de deken van me af en gooi mijn benen over het bed. Dan maak ik mijn bed op en loop ik naar beneden. Een lekkere geur dringt mijn neus binnen.

Ik doe de deur naar de keuken open en zie Ashton zitten met croissantjes op een bord. "Schiet op! We moeten zo gaan!" roept hij naar me en ik ga tegenover hem aan tafel zitten. Ik pak een croissantje en stop hem in mijn mond.

"Mmmm... Lekker." zeg ik met volle mond. Hij kijkt me aan en glimlacht.

Als ik mijn ontbijt op heb, ga ik naar boven toe. Ik loop naar mijn badkamer, daar heb ik mijn kleren al klaar gelegd. Snel trek ik mijn pyjama uit en stap onder de douche. Ik was mijn haar en mijn lichaam. Als dat klaar is stap ik weer onder de douche vandaan en trek als een speer mijn kleren aan. Ik pak mijn koffer en loop voorzichtig naar beneden.

Ashton komt naar me toe gelopen. Hij pakt mijn koffer aan en zegt, "Wat heb jij allemaal meegenomen? Je koffer is echt zwaar." Ik begin te lachen en zeg, "Ik ben een meisje. Ik heb veel nodig." "Make-up zeker." lacht hij. Ik geef hem een stomp tegen zijn bovenarm.

We lopen met onze koffers naar de bus. We moeten namelijk de andere jongens ophalen. "Ga jij achterin zitten, kleintje?" zegt Aston voordat hij de deur van de auto open doet. Ik zucht en stap achterin de auto. Ik ga in het midden zitten, zodat ik via de voorruit naar buiten kan kijken.

Met een half uur hebben we alle jongens opgehaald. Michael zit voorin, Calum links van mij en Luke rechts van mij.

Luke geeft Calum een tik op zijn achterhoofd. Hij draait zich naar mij en geeft me een stomp tegen mijn bovenarm. "Gast! Dat was Luke! Niet ik!" zegt ik en ik wrijf over mijn arm. Luke bast in lachen uit.

Calum geeft hem alsnog een tik. Er komt een bitchfight en ik zit ertussen. Hoe ga ik het overleven tot het vliegveld.

~~~

We zijn eindelijk bij het vliegveld aangekomen. We gaan met een privevliegtuig, omdat de jongens te bekend zijn voor een normaal vliegtuig. Ik heb nog nooit een privévliegtuig in het echt gezien, laat staan erin gezeten. Dit is zo vet!

Onze koffers worden in het ruim gedaan door mensen van het vliegtuig. Ze hebben personeel op het vliegtuig en een eigen piloot. Ik stap het trapje op en loop het vliegtuig in. Het ziet er super luxe uit en mijn mond valt open. Het is zo mooi.

Ik doe mijn rugzak af en ga op een stoel zitten bij het raam. Dit is de eerste keer dat ik ga vliegen, dus ik wil heel graag het uitzicht vanuit de lucht zien. De stoelen zitten super comfortabel en ik laat me onderuit zakken. "Zit je lekker?" lacht Luke als hij naast me komt zitten. Ik knik. Calum en Michael gaan naast elkaar zitten en Ashton naast hun. De stoelen staan opgesteld zoals in een normaal vliegtuig. Luke en ik zitten achterin.

"Welkom aan boord mannen en vrouw. Vandaag gaat de reis naar het zonnige London. Enjoy your flight!" Hoor ik door de speakers. Het vliegtuigje komt in beweging en even later zijn we los van de grond.

Ik pak mijn koptelefoon en verbind hem met mijn telefoon. Ik zet mijn afspeellijst op en kijk uit het raam. Ik zie de zee langzaam verdwijnen, omdat we een wolk in vliegen. Het is zo mooi.

Ineens voel ik een hand op mijn bovenbeen. Ik kijk naar Luke die mij met een lief lachje aan zit te kijken. "Luke, wat doe je?" vraag ik en ik kijk naar zijn hand die nog steeds op mijn bovenbeen ligt. Hij trekt zijn hand snel terug. Een blos verschijnt op zijn wangen en hij zegt, "Sorry, ik moet mijn handen thuis laten." Hij kijkt me verlegen aan.

"Ik ben moe. Mag ik met mijn hoofd tegen je aan liggen?" vraag ik na een tijdje zachtjes aan hem. De andere jongens slapen namelijk. Hij knikt en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Mijn oogleden worden zwaar. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

-Luke-
Ik kijk naar Livia. Ze ligt op zijn schouder te slapen en haalt rustig adem. Ik strijk een pluk van haar bruine haar achter haar oor, zodat ik haar gezicht beter kan zien.

Ze is echt knap. En Ashtons zusje. Of dochter... Whatever. Ik schud snel mijn hoofd en zet het geluid van mijn koptelefoon wat harder.

Ik pak mijn telefoon en start notities op, omdat ik ineens een geniale ingeving heb gekregen voor een nieuw nummer. Akoestisch, dat sowieso.

Ik begin de woorden uit mijn gedachte te typen. Dat klonk in mijn hoofd beter dan dat het eruitziet op papier. Toch schrijf ik door, want we zijn bezig met een nieuw album. Daar kan het nummer misschien op.

Ik kijk uit het raam. Daar zie ik lichtjes van een stad. Op het scherm voor mij staat dat we boven Engeland vliegen. We zijn er bijna.

Ik besluit om Livia wakker te maken. Ik tik haar aan en ze opent langzaam haar ogen. "Hey Sunshine. Lekker geslapen?" vraagt ik haar terwijl ze zich uitrekt. Ze knikt en begint te gapen. "Zijn we er bijna?" vraagt ze. "Jaja, we gaan zo landen. Kijk uit het raam. Is dit niet prachtig?" Ze draait haar hoofd naar het raam. Ik leg mijn kin op haar schouder, zodat ik mee kan kijken.

We zitten zo tot we geland zijn. Ze kijkt me aan en haar ogen glinsteren. Haar prachtige blauwe ogen, waar je in verdrinkt als je te lang kijkt.

~Surprise~ ft. 1D en 5sosWhere stories live. Discover now