-7-

38 4 7
                                    

~31 januari~
-Livia-
We lopen het vliegtuig uit en meteen een geblindeerd busje in. We rijden naar het hotel waar de jongens van One Direction nu zitten.

Ik zit naast Ashton. Het is nog steeds zo raar dat ik nu bij hem woon. Hij is zo lief voor me en hij beschermt me.

Ik kijk dromerig naar hem. Hij ziet dat en kijkt me raar aan. Hij zegt, "Waarom kijk je zo naar me?" "Dat ik blij ben met je. Je bent zo lief voor me. Ik hou van je." Hij legt zijn arm om me heen en geeft me een kusje op mijn kruin. "Ik ook van jou."

Ik kijk naar buiten en ik zie een groot gebouw. Het busje rijdt om het gebouw heen en komt aan de achterkant tot stilstand. We stappen uit en gaan via de achterkant van het hotel naar binnen.

We checken in en gaan naar onze kamer op de tiende veerdieping. Ik heb een kamer met Calum en Luke. Super gezellig natuurlijk.

Ik zet mijn spullen in de kamer neer en daarna plof op het bed en zeg, "Jongens, ik heb geen zin om mijn spullen uit te pakken en ik heb best wel veel trek." Calum komt lachend naar me toe. "Is het niet een leuker plan om naar de jongens te gaan?" vraagt hij en hij kijkt me indringend aan. Ik knik en kom moeizaam omhoog.

We lopen eerst naar de kamer van Ashton en Michael. "Wacht waar zijn hun kamers eigenlijk?" vraagt Michael verbaasd als we bij ze zijn. "Geen idee. Ik app Harry wel even." zegt Calum en hij pakt zijn telefoon.

"Verdieping negen, kamer 936." zegt hij na een tijdje. We gaan naar de lift, waar we niet echt in passen met z'n allen. Ik zit geplet tussen Luke en Michael.

-Luke-
We staan in de lift. Het is niet heel comfortabel, maar het is niet anders. Livia staat dicht tegen me aan wat mij doet stoppen met ademen. Ze is zo mooi. Dan raken onze handen elkaar. Mijn hart slaat een slag over en een warm gevoel komt op van binnen.

Je weet niet half hoe graag ik haar hand nu vast wil pakken en onze vingers wil verstrengelen. Wat doet die meid toch met me.

De liftdeuren gaan open en we lopen naar buiten. Nu nog zoeken naar kamer 936. "Jongens, hier staat een bord." Hoor ik Livia zeggen. Ik kijk haar kant op en inderdaad. Daar staat een bord.

"Deze kant op." zegt ze en we lopen haar achterna. Als we er zijn, klopt Ashton op de deur. Die vliegt open en een breed lachende Niall komt tevoorschijn.

"JONGENS!" roept hij heel hard en heel enthousiast.

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Ik heb de jongens zo gemist. Ik denk dat het een half jaar gelden in dat we ze hebben gezien. Veel te lang als je het mij vraagt.

Niall kijkt ineens verbaasd. "Wie ben jij?" vraagt hij aan Livia, die zenuwachtig naar hem staat te kijken. "Ik ben Livia. Ashton heeft mij geadopteerd." zegt ze zacht. "Leuk je te ontmoeten." zegt hij en hij geeft haar een knuffel.

Ineens voel ik een steek van jaloezie. Waarom gebeurt dat steeds. Ik ken haar pas 1 week en ik ben nu al hopeloos verliefd.

Ik zucht en loop naar Niall. Ik geef Niall een knuffels als ik binnenkom en loop dan door naar de anderen. Ik geef hun ook een knuffel en plof op de bank.

Livia gaat tussen mij en Ashton in zitten. "Iemand wat drinken?" vraag Harry terwijl  hij opstaat. We knikken en geven onze bestelling door. Louis staat ook op en loopt samen met Harry naar de keuken.

"Hoe is het met jullie?" vraag ik aan de jongens van 1D. "Gaat goed. We zijn net begonnen met het maken van een nieuw album. Die komt volgend jaar uit." zegt Niall enthousiast.

De jongens komen binnen met drinken op twee dienbladen. Ze zetten de bladen op tafel en iedereen pakt zijn drankje.

"Wij zijn ook bezig met een album. Die komt over ongeveer drie maanden uit. We hebben echt al goede nummers gemaakt. Ik ben trots op ons!" zeg ik terwijl in naar de andere jongens kijk. Ik vang de blik van Livia en kijk in haar ogen.

Ze draait met een blos op haar wangen haar hoofd weg. Ze is schattig als ze bloost.

Luke focus.

"Wat zullen we gaan doen?" vraagt Calum die verveeld voor zich uit zit te staren.

"We kunnen gamen..." stelt Liam voor, "ik heb namelijk mijn playstation meegenomen. En ik heb vier controllers." Iedereen stemt in met dat plan. We gaan naar een andere kamer waar ik de playstation zie staan onder de tv. Liam zet hem aan en doet er een spel in.

Call of Duty zie ik op het scherm verschijnen. Dat is mijn lievelingsspel. Ik pak een controller en Liam, Harry en Niall doen hetzelfde. We gaan een potje in waarbij we zoveel mogelijk kills moeten halen. Hazza en ik zijn een team en Liam met Niall.

Na een paar uur gegamed te hebben, besluiten Cal, Ash, Michael, Livia en ik naar de stad om een kado voor Harry te kopen.

We stappen in een taxi en rijden naar hey centrum van London. "Wat gaan we kopen voor Hazza?" vraagt Calum onderweg.

Het blijft stil. "Misschien kunnen we een gitaar of een paar plectrums kopen." zegt Livia twijfelachtig. We kijken haar aan.

"Zou jij niet een nummer kunnen schrijven voor morgen?" vraag ik aan Livia en de jongens kijken haar aandachtig aan.

Haar ogen vergroten, "Voor morgen? Ik weet niet of ik dat wel kan hoor. Dan heb ik niet heel veel tijd."

We blijven haar hoopvol aankijken. Zal ze het doen? Ik hoop het en niet alleen ik. Ook de andere jongens hopen dat ze dat wil doen.

"Als je wil help ik je wel." Komt er uit het niets uit mijn mond.

Ze kijkt me met een lach aan. "Okay ik doe het."

Thnx voor het lezen van mijn boek. Sorry dat ik zo lang niet heb geplaatst. Ik zit in mijn examenjaar dus het is best wel druk. Hoop dat jullie dit weer een leuk hoofdstuk vinden.

XXX Me!

~Surprise~ ft. 1D en 5sosWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu