-10-

28 4 1
                                    

~1 februari~
-Ashton-
Ik loop de kamer uit en loop direct naar Harry toe. Ik geef hem een knikje richting de slaapkamer en hij knikt terug als teken dat hij het snapt. Dan loop ik naar Luke toe. Ik pak zijn arm beet en sleep hem achter me aan de kamer uit. Ik doe de deur dicht.

"Wat heb jij gedaan?!" vraag ik verbaasd. De ogen van Luke worden groot.

Hij begint te stamelen, "Ik h-heb haar gezoend. Maar het was niet de bedoeling en ik wilde het eigenlijk helemaal niet. Het gebeurde. Ik geef wel toe dat ik verliefd op haar ben." Hij duikt ineen en tranen stromen over zijn wangen.

Ik bal mijn handen tot vuisten en wil uithalen, maar doe dan toch mijn arm weer naar beneden en ontspan.

Op een rustige toon zeg ik, "Blijf uit haar buurt. Doe je dat niet dan haal ik wel uit. Ze is enorm bang en zit weer te huilen na het vertellen van het verhaal. Harry is nu bij haar om haar te troosten."

Hij slikt na mijn dreigende woorden, maar knikt dan. Dan lopen we samen weer naar binnen. Iedereen staart ons aan. "Privé.", is het enige wat ik zeg. Iedereen knikt en ik plof naar Liam op de bank.

-Luke-
Ik ga naast Calum zitten. De woorden van Ashton dreunen nog na in mijn hoofd. "Blijf uit haar buurt ander haal ik wel uit."

Misschien is het beter als ik weg ga. Misschien is het beter als ik er niet meer ben.

Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en kijk naar een vliegticket terug naar Amerika. Dan weet ik zeker dat Livia rust heeft zodat ze kan nadenken en dan kan ik dat ook.

Er is alleen een probleem. Ik wil niet alleen vliegen, dat durf ik niet.

Ik stoot Calum aan. Hij draait zijn hoofd naar mij met een lach op zijn gezicht. "Yo bro, wat is er?" vraagt hij. Ik gebaar met mijn hand dat hij stiller moet zijn. Hij fronst zijn wenkbrauwen.

"Ik wil weer terug gaan naar Amerika." fluister ik, "Het liefst morgen. Het heeft met dat privé ding te maken, maar dat leg ik je vanavond op mijn kamer wel uit. Wil je met me mee gaan? Je weet dat ik niet alleen wil vliegen."

Calum kijkt me verrast aan en zegt, "Als we vanavond om ongeveer tien uur afspreken op jouw kamer en je vertelt me wat er aan de hand is, dan beslis ik of ik meega. Je bent 23 jaar, het wordt tijd dat je ook een keer alleen gaat vliegen. "

Ik knik instemmend.

Dan komen Harry en Livia weer terug de kamer in. Livia heeft rode ogen van het huilen en Harry heeft een bezorgde blik op zijn gezicht.

Ze kijkt me niet aan en gaat naast Harry op de bank zitten. Ze veegt nog een verlaten traan van haar kin af.

"Jongens, wat zullen we gaan doen?" vraagt Niall aan niemand in het bijzonder. "Zullen we gaan ontbijten? Het is inmiddels al 10:00. Als we het vragen kunnen we misschien nog in het restaurant eten of we bestellen roomservice." stelt Zayn voor.

"Roomservice is denk ik makkelijker. Dan kunnen we het hier opeten en dan hoeven we niet naar beneden, want daar staat veel paparazzi en er staan veel fans." zegt Ashton.

We stemmen in en we geven allemaal door wat we willen eten, zodat Ashton dat kan bestellen.

Een half uur later wordt er op de deur geklopt. Ik loop naar de deur en doe hem open. Daar staat een meid van ongeveer achttien. Haar ogen worden groot als ze mij ziet en ze zegt, "Jij bent toch Luke Hemmings?! OMG ik ben zo enorm fan van jullie band!" Een lach van oor tot oor ontstaat rond haar lippen.

"Dat klopt." zeg ik droog. "Mag ik met je op de foto?" vraagt ze, "En zijn de andere jongens ook hier?" Ze kijkt me vragend aan. Ik knik en roep de andere jongens en doe de deur een stukje verder open.

Haar ogen worden weer groot, omdat ze waarschijnlijk de jongens van 1D ook ziet zitten. "Kom anders even binnen. Dat is makkelijker." zeg ik en ze loopt twijfelend naar binnen.

Zodra ze binnen staat, wordt ze helemaal zenuwachtig. Ik zie dat haar handen trillen. Tranen ontstaan in haar ogen. Louis staat op en geeft haar een knuffel. "Niet huilen, het is oké. We zijn gewoon mensen." zegt hij lief.

"Jullie zijn allemaal zo speciaal voor me. Ik heb namelijk drie maanden geleden mijn beste vriend verloren. Hij is van een brug af gesprongen. Hij was depressief en werd misbruikt door mijn vader. Gelijk daarna ben ik naar een weeshuis overgeplaatst." vertelt ze, "Jullie muziek heeft me geholpen. Door jullie muziek voelde ik me niet meer alleen, ik voelde me beter." Haar verhaal raakt me heel erg. Automatisch kijk ik naar Livia die met tranen in haar ogen het meisje aan zit te kijken.

Ze staat op en loopt naar haar toe en geeft haar een knuffel. "Ik weet hoe het is om in een weeshuis te zitten, ik kom er zelf ook vandaan. Ik heb 13 jaar in een weeshuis gewoond. Nu ben ik geadopteerd door Ashton. Mijn ouders zijn toen ik nog jong was overleden in een auto-ongeluk. Ben je al geadopteerd?"

"Nee en ik heet Sanne by the way." Iedereen begint te lachen.

"Ik heel Livia en het is leuk je te ontmoeten." zegt Livia met een glimlach op haar gezocht.

Niall loopt naar Sanne toe. Hij legt een arm om haar schouders. "Zal ik je adopteren?"

Wat zal haar antwoord zijn???
Ik zie jullie weer bij het volgende hoofdstuk en vergeet niet te stemmen!
En merry X-mas!🎄🎅🏼♥️
XXX Me

~Surprise~ ft. 1D en 5sosNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ