-11-

34 5 2
                                    

Sorry dat ik zo lang niet heb geplaatst. Daarom heb ik voor jullie een XL hoofdstuk van 1500+ woorden. Veel leesplezier en vergeet niet te stemmen😉😘

~1 februari~
-Sanne-
Mijn ogen worden mega groot. Niall vraagt me of ik bij hem wil wonen. OMG.

Ik wil net iets gaan zeggen als Harry ineens voor mijn neus staat. "Je mag ook bij mij komen hoor?"

Ik zie dat Livia's gezicht betrekt. Ze krijgt een sippe uitdrukking op haar gezicht.

Wat moet ik doen?

Uiteindelijk neem ik mijn besluit en zeg, "Niall, ik zou het een eer vinden om bij jou te mogen wonen."

Niall komt naar me toe en geeft me een stevige knuffel.

Wat gebeurt er allemaal. Ik ga bij Niall wonen. Dit kan niet waar zijn. Ik droom...

Ik sla mezelf en dat doet pijn dus het is geen droom.

"Wat doe je?" vraagt Ashton bezorgd. "Sorry, ik moest even zeker weten dat dit geen droom is." Iedereen begint te lachen en ik voel mijn wangen rood worden.

"Ik moet alleen wel weer aan het werk en voor ik het vergeet, gefeliciteerd Hazza."

Hij bedankt me en laat me uit. "Leuk je ontmoet te hebben, Sanne. Hoe laat ben je vrij?" "Het is ook een eer om jou te hebben ontmoet. Ik ben vanavond om 19:00 klaar met werken, hoezo?"

Ik frons mijn wenkbrauwen. "We gaan vanavond bowlen voor mijn verjaardag. Wil je anders mee? We gaan weg om 20:00 weg. Als je wil, mag je na het werk al komen hoor. Wij zijn gewoon in deze kamer. Dan kunnen we met z'n allen naar de bowlingbaan gaan." zegt Harry.

Ik knik en loop vervolgens naar de lift waarmee ik naar beneden ga. Mijn bazin Fleur staat me op te wachten. "Zo zo, dat duurde lang? Is het eten bezorgd?" vraagt ze. Ik knik en wil langs haar lopen om verder te gaan met waar ik mee bezig was, maar ze houdt me tegen.

"Ik wil even met je praten op mijn kantoor." Ze loopt weg en aarzelend loop ik achter haar aan.

Als we in haar kantoor zijn ga ik tegenover haar zitten op een stoel. Fleur kijkt me met een strenge blik aan. "Ik zag op beveiligingsbeelden dat je de kamer van een gast binnen bent gegaan en dat het heel lang duurde voordat je naar buiten kwam. Leg eens uit waardoor dat komt?"

Ik slik en zeg, "De jongens van 1D en 5sos vroegen of ik even naar binnen wou komen. Ik wilde namelijk met ze op de foto. We raakten aan de praat en nu ben ik geadopteerd door Niall."

Ze knikt en zegt, "Het spijt me maar ik moet je op staande voet ontslaan. Het is namelijk niet toegestaan om zo lang bij mensen binnen te zijn. Ookal is die persoon beroemd. Ik kan niet toestaan dat je onder werktijd zo lang gaat kletsen."

Tranen prikken in mijn ogen. Geen baan meer? Hoe moet ik dan rondkomen. Ik zal toch moeten eten en mijn vaste lasten moet ik ook betalen. Ik schiet volledig in de stress.

"Het spijt me, zou je je werkkleding uit willen doen en dat bij mij inleveren, dan kun je gaan." zegt ze en ze staat op. Ik doe wat ze me vraagt en tien minuten later sta ik in de lobby. Zonder baan.

Ik loop naar de lift en ga terug naar de kamer van de jongens.

Ik klop op de deur. Liam doet open en kijkt me verbaasd aan. "Nu al klaar?" vraagt hij. "Nee, ik ben ontslagen. Ik was te lang bij jullie binnen."

Tranen ontstaan in mijn ogen en ineens voel ik Liam's gespierde armen om me heen.

Na een tijdje laat hij los en neemt hij me mee naar binnen. Daar is iedereen nog aan het eten.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jan 16, 2020 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

~Surprise~ ft. 1D en 5sosDonde viven las historias. Descúbrelo ahora