6

6.8K 484 87
                                    

Ertesi gün Jungkook gelmediği için köleliğim daha başlamamıştı. Jimin ve Eunmi her tenefüs beraberdi. Jimin'in mutlu olduğunu gördükce pişmanlığım azalsa bile Jungkook'un kölesi olduğumu düşünmek tüylerimin ürpermesine, karnımın ağrımasına neden oluyordu. Jimin Jungkook'la konuştuğumu anlamıştı. Sorunca üstü kapalı bir şekilde anlattım. Çıkışta eve giderken Jin yanıma gelip yürümeye başladı. "Cidden Jungkook'un kölesi mi oldun ?"

"Yah! Hemen sana mı söyledi!"

"Yani oldun. Ne salaksın Gaeul, sana rahat vermicek. Zaten sinir oluyodu sana."

"Bende isteyerek olmadım heralde Jin. Neyse sen bir şeyler yaparsın dimi?" En tatlı ifademle gülümsedim.

"Jungkook kimseyi dinlemez boşuna heveslenme." Bu konuşma iyice moralimi bozunca başka konular açıp konuyu kapattım. Kapının önüne gelince gözleri kıpkırmızı bir Hyemin'le karşılaştım. Beni görünce üzerime atlayıp "Yah Gaeul, bütün gün beraberdiler gördün mü?" Dedi ağlamaklı bir sesle.

Olabildiğince umursamaz bir tavır takındım. "Evet gördüm. Ama seni üzen şey ne?"

"Beni üzen şey mi ne? FARKINDA DEĞİL MİSİN JİMİN'DEN HOŞLANIYORUM."

Onun bas bas bağırmasına aldırmayıp sakince konuşmaya devam ettim. "Nasıl farkedebilirim ki? Jimin'le Eunmi hakkında konuşup duran sen değil misin?"

"Onun hakkında konuşmamın se-sebebi GAEUL SEN ÇOK BENCİLSİN BİLİYO MUSUN?!?" Bencil diyene bak-_- Koşarak uzaklaşınca eve girdim.

Sabah sınıfta sıramda uyuklamaktayken birisinin beni durmaksızın dürtmesiyle kafamı kaldırınca Jungkook'un boş gözleriyle karşılaştım.

"Ne var?"

"Yanıma otur"

"Niyeymiş?"

"Çünkü kölemsin. Hadi"

Ses çıkarmadan gidip yanına oturdum. Onunla böyle yakın durmak beni heyecanlandırmıştı. Rahat davranamıyordum. Parfümünün kokusunu duymak dahada heyecanlanmama neden oluyordu. Ben kaskası oturmuş hareketsiz dururken o yan oturmuş beni süzüyordu. Sonunda cesaretimi toparlayınca "Ne bakıyosun?" Diyebildim.

"Hiç, sana neler yaptırmalıyım diye düşünüyordum"

Sessizlik.

"Niye taşındınız peki?"

"Annemle babam boşanınca taşınmak zorunda kaldık."

"Hmm."

Ders başlayana kadar başka bir şey konuşmadık. Öğretmen konu anlatmaya başlayınca Jungkook defterini çıkarıp önüme attı. "Benim içinde yaz" homurdanarak yazmaya başladım. Yazarken beni izliyor beğenmediği yerleri sildirerek yeniden yazdırıyordu. Zil çalmaya başlayınca iki defteride kapatıp yerimden kalkıyordum ki Jungkook hızlıca kolumu kavrayıp beni bekle bakışı attı. Beraber sınıftan çıktık. "Kantine gidelim"

"Ben Jin'in yanına gidicem"

"Oda seni bekliyordu heralde"

Kaşını kaldırıp arka tarafı işaret etti. Arkamı dönüp baktığımda ağzı açık bir Jin boş gözlerle bize bakıyordu.

"Ah Jin, bende senin yanına gelicektim" Ben daha cümlemi bitiremeden arkasını dönüp gitti. Niye böyle yaptığını anlamamıştım. Sonuçta kölesi olduğumu biliyordu. Ben Jin'in arkasından bakakalmışken Jungkook alaycı bir sesle "Ama fikrini değiştirmiş heralde" dedi.

Skool Luv Affair // JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin