6

489 54 16
                                    


M: Cv bırakmak için bugün yola çıksam erken mi olur?

J: Evet, daha 14.bölümü çekiyoruz. 2 bölüm var ki çekimleri yaklaşık 3-3,5 hafta falan sürer.

M: Olsun, sonuçta seçmelere değil kendimi tanıtmak amacıyla geliyorum. Söylediğinden beri bu durum aklımdan çıkmıyor, Jensen'a o kadar yakın olabilme fikri.

J: Yakın derken birkaç metre olmasını mı kastediyorsun, en az?

M: Yada birkaç santim, kim bilebilir? Onu istediğimin yarısı kadar bile istediğim her erkeği yatağa attım, biseksüel dahi olmayanlarda vardı.

J: Jensen'ın da tamamen hetero olduğuna eminim, sevgilisi bile var.

M: Bu günlerde kimin yokki? Benim dışımda. Emin ol, herkes gay olduğunu bilerek doğmuyor. Bazen bunu keşfetmesi gerekiyor. Bende Jen'in vücudunu keşfetmek istiyorum, yani her türlü ikimiz içinde iyi bir durum.

J: İddaalı konuştuğunla kalacaksın, Bay Dimitri.

M: Göreceğiz, yani en azından ben.

M: Aynı sette çalışıyorsunuz falan ya numarası var mı sende?

J: Hayır tabiki, benimki ona kıyasla düşük bir mevki. Ama iyi biridir, dışardan görüldüğü kadar.

M: İçini de görebilmek ümidi ile...

J: Ee, gelecek misin buraya?

M: Evet çünkü elim boş ve sıkılıyorum. Hem belki cv vermeye giderken hayatımın aşkıyla çarpışırız ve göz göze falan geliriz.

M: Biliyor musun, onca kişi arasından yalnızca bu adamla ilgili romantik şeyler düşünebiliyorum. Gerçi o da düşünmekle kalıyor ama neyse. Diğerleri hep seks odaklı oluyor.

M: Bu yaşta böyle bir hayranlık, sevgi adı her neyse. Garip işte, anlamıyorum.

J: Denk gelirsek ikimizde görüşebiliriz belki. Bana haber edersin.

J: Ayrıca Jensen şanslı adam, daha onu tanımadan verdiğin değere baksana.

M: Tabiki şanslı, eğer kabul ederse mükemmel bir sekste yaşayacak. Hem eminim benden yüzlerce vardır, ünlü ve seksi birisi.

J: Büyük ihtimalle.

M: Birkaç gün orda kalacağım için bavul hazırlamam gerek. Görüşürüz Robbie!

Jensen telefonu cebine koyup sıkıntıyla ellerini yüzüne kapadı. Öylesine giriştiği bu iş, gittikçe uzuyordu. Oyunculuk seçmelerinde de kabul edilecekti. Hadi onun yanında bir açık verirse, ya da numarasını bir şekilde bulur Robbie'nin Jensen olduğunu anlarsa ne olacaktı? Yani Misha karşına geçip ondan hesap soracak yada çekinecek değildi ama birkaç kişiye dahi söylese, garip olurdu. Jensen ne diyebilirdi ki açıklama olarak?
'canım sıkıldı ve benimle sevişmek isteyen gay hayranıma msj attım'  mı?
Düşünürken dahi saçmalık saçmasıydı. Ama kendine engel olamıyordu. İstese şu an bu oyunu bırakabilir, Robert'e gidip durumu tersine çevirebilirdi. Karavanından çıkıp biraz yürüyüş yapmaya karar verdi. Danneel ile dünden beri konuşmamışlardı. Onu aramayı düşündü ama uzun sürmesine karşılık mesaj attı. Misha olduğunda neden uzun sürmesi umrunda olmuyordu? Farklı olduğu için mi? Yeni tanıştıkları için yada yasakvari geldiği için mi?

Bakalım günler ne gösterecekti. Misha akşama burda olurdu, bir otele yerleşip sabah görüşmeye gelecekti muhtemelen. Tesadüfen gibi karşına çıkmalı mıydı? Muhtemelen hayır. Ama yapacağını şimdiden biliyordu Jensen. Derin bir iç çekti, bu işin sonunu merak ediyordu.


O günün gecesi..

M: Keşke Jen nerde kalıyor bilseydim, yakın bir yere mevki kurardım.

J: Mevki?

M:Evini gözetlerdim yani, o çıktığında bende koşarak çıkar ve süpriz yapardım falan. Önceden bir panelde görmüştü beni, eminim bir izlenim bırakmışımdır.

J: Üzgünüm kaldığı yeri bilmiyorum ama muhtemelen sete yakındır, şehir dışına yani. Sonuçta her gün gidip gelmesi gerekiyor.

M:Bende öyle düşündüğüm için o civarda bir otele yerleştim. Sabah çekimler kaçta başlıyor?

J: O gün çekilecek sahne sayısına göre değişir. Genelde 9 gibi.

M: Teşekkürler Robbie. Bu arada yarın orda olacaksın değil mi?

J: Muhtemelen, ama biraz kırgın hissediyorum. Umarım grip olmamışımdır.

M: Yine kaçıyorsun ama neyse, zaten Jensen varken sana odaklanabileceğimi sanmıyorum.

J: Sorun değil, tüm ilgini ona yöneltebilirsin. Bu arada, gay olduğunu nasıl anlamıştın?

M: Hayatım boyunca en çok karşılaştığım soru bu olsa gerek. Erkekler görüntü olarak dahi ilgimi çekiyordu hep, vücut yapıları yüz hatları. Kızları o şekilde incelemezdim. Tam olarak anlamam ise lisedeki sevgilimin abisi ile öpüşmemiz sonucu oldu. Tek olay zevkte değil, bir erkekle olmak çok daha doğru hissettiriyor. Uyumlu, daha istekli.

J: Anlıyorum, başlangıç için yanlış seçim ama geçmişte kalmış. O kız tarafından bakacak olsak, hem abisiyle aldatmışsın hemde gay olarak ayrılıyorsun ondan. Baya alay konusu olmuştur.

M: Hayır, abisi olayını hiç öğrenmedi. O şekilde birkaç ay devam ettik sonrada babasının işi nedeniyle taşındılar zaten.

J: Bu adice olmuş, Misha.

M: Hayat böyledir bebeğim!

J: Yarın için iyi şanslar, uyumadan sevgilimi aramam gerekiyor.

M: Sanada telefon konuşmasında iyi şanslar, Robbie. Yakında bizim takıma geçecekmişsin gibi hissediyorum.

Jensen son kısımları görmezden gelerek Danneel'i aradı. Havadan sudan konuşup kapattılar. Bu aralar bir sıkıcılık vardı sanki ilişkilerinde, ya da bir monotonluk. Ama şimdi bunları düşünmek için uygun zaman değildi. Lambayı kapattı ve yatağa geçti. O gün ilk kez Misha'yı rüyasında gördü. Birlikte film izleyip gülüyorlardı, Jensen onun dizinde yatıyordu. Mutlulardı.

strangers //cockles ✔️Where stories live. Discover now