|2.|

3.5K 78 8
                                    

A tegnapi nap fantasztikusan telt, rengeteget beszélgettünk és szórakoztunk együtt, mint 2 éve

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A tegnapi nap fantasztikusan telt, rengeteget beszélgettünk és szórakoztunk együtt, mint 2 éve. Ma viszont megint egyedül keltem, ami azt jelentette, hogy hétfő van. A hétfő pedig azt, hogy ma van a lánybúcsúm. Úgy beszéltük meg a csajokkal, hogy egy szállodában leszünk, ahol kivettünk egy éjszakára pár szobát. 8-an leszünk, és majd lemegyünk a szembenlévő bárba. Noora azt mondta, hogy ma aztán be kell piálni, mert később erre nem lesz lehetőségem. Daniel nem tudom, hogy hova megy este a srácokkal, de őket ismerve tuti valami sztriptíz bárba.

Délután 4 óra van és valaki ráfeküdt a csengőre. Amint kinyitom, látom, hogy az én drága barátnőim azok. Gyorsan beinvitálom őket egy teára, amíg én befejezem a pakolást. Mivel az esküvő után rögtön megyünk nászútra ezért azt is be kell pakolnom. Daniel kijelentette, hogy nem vihetek túl sokat mutató fürdöruhát, mert nem szeretné megverni egyik kanos pasit sem. Mivel szeretem egy kicsit kihúzni nála a gyufát, ezért betettem a szinte átlátszó bikinimet. Ezt a bikinit a lányokkal vásároltuk múlthét pénteken pontosan erre az alkalomra.

Mikor zártam le a bőröndömet, az étkezőasztalnál már nagyban ment a diskurálás, a helyes pasikról. Félreértés ne essék, már mindenki jegyes, hacsak nem házas.

- Na csajok, ma jól bebaszunk! - kiabálta túl a zenét Theresa. A színpadról lejött egy sztriptíz táncos pasi, aki valljuk be, elég izmos testtel rendelkezett. Egyenesen hozzám jött, majd a kezeimet megfogva, elkezdte simogatni a kockáit. Nagyon röhögtünk a lányokkal, és hatalmasokat sikítottunk. Egyre kevesebb ruha volt rajta, mígnem már csak egy boxer  fedte a testét. Volt még egy pár táncos, akik lejöttek a színpadról, hogy a barátnőim se unatkozzanak.

Mikor éreztük, hogy lassan haza kéne menni, már fél egy volt. Összekaptuk magunkat, majd leléptünk, és próbáltunk anélkül feljutni a szobákba, hogy elesnénk. Ahogy felértünk, csak ledobtuk magunkat az ágyra és aludtunk.

Reggel a lányok keltettek, ugyanis, nem ébredtem fel a vekkerre. Ugráltak rajtam, rázogattak, én pedig inkább a fejemre húztam a takarót. Még volt egy teljes napunk, ugyanis, csak este 6-kor kezdődik a szertartás, viszont 5-re kellet odaérni mindenkinek. Szóval ebéd után jön a fürdés, hajmosás, frizura, smink és a ruha. Anyukám és Daniel édesanyja 2-re jönnek, hogy tudjanak segíteni, ha kell. Ők is itt fognak elkészülni, úgyhogy, egy tengernyi vizet fogunk elhasználni. Az a szerencse, hogy van négy szoba, így egyszerre többen is tudnak hajatmosni és fürdeni. Theresa és Joyce lefoglaták a hajamat, Tana pedig a sminkesem lesz.

Lejöttünk ebédelni a szálloda éttermében, így már 12-kor ebédelünk. A pincérek furcsálták, hogy ilyen korán lent vagyunk, de mikor mondtuk, hogy miért, rögtön elvezettek egy kilenc személyes asztalhoz, mivel 8 személyes nem volt. Rengeteg különleges fogás volt, így nehezen tudtam választani.

Mikor mi kimentünk az étteremből, már voltak egy páran. Anyáék nemsokára itt lesznek, mivel  eléggé elbeszélgettük az időt. A szobába felérve én, Theresa, Tana és Joyce elfoglaltuk a 4 fürdőszobát. Levetkőztem, majd beálltam a forró zuhany alá. Elkezdtem belemasszírozni a hajamba a sampont, utána pedig a balzsamot. A testemet végigdörzsöltem a vaníliás tusfürdőmmel, leöblítettem magam, és felfrissülve kiszáltam a kabinból.
Felvettem egy bugyit, majd a törülközőt a melleim fölé csavartam. Mire kiértem a fürdőből, már az ágyamra volt kirakva a menyasszonyi ruhám. Gyönyörű szép, ahogy a Swarovski kristályok csillognak a fényben. Jelenleg még Tana fürdött négyünk közül, így a másik 2 koszorúslányom segített felvenni a ruhát. Mivel a melleimnél kitömött, így nem vettem alá melltartót. Anyáék is megjöttek, és ők is elmentek zuhanyozni.

A lányok is felöltöztek, majd elkezdték egymás haját csinálni. Nekem is elkezdte a két lány a hajamat, Tana pedig a sminkemet csinálni. Mivel szeretem kiengedve hordani a hajam, ezért csak simán megszárították, és gyönyörű hullámokat varázsoltak a tincseim közé. Mikor kész lettem, Joyce ült be a székbe, és most Theresával ketten csináltuk a haját. Egy elegáns konty lesz a frizurája minden koszorúslánynak. Közben Liliana-val is végeztek, ezért ő lett Tana sminkese.

Mire mindenkivel végeztünk, már 4 óra volt így gyorsan befújtam magam a kedvenc parfümömmel, és már rohanunk is le a szálloda elé, ahol egy fehér limuzin várt minket. Mikor beültünk, mindenféle LED világítás segítette a fergeteges hangulatot. Megállás nélkül sztorizgattunk, míg meg nem érkeztünk abba a hotelbe, ahol az esküvő is lesz. Az egész szállodát kibéreltük, hogy senki se zavarhassa meg ezt a csodás estét. Még nem nagyon voltak emberek, csak a tanúk, apa, Daniel apja, és Daniel legjobb barátai. Max, amint meglátott, tátva maradt a szája.

- Wow, csajszi! Nagyon jól nézel ki! Daniel el fog ájulni! Gratulálok! - megölelt, majd ment dokumentálni a vőlegénynek, hogy álomszép vagyok.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEWhere stories live. Discover now