|10.|

1.9K 53 0
                                    

A reggeli kellemes hangulatban telt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A reggeli kellemes hangulatban telt. Nem volt túl bőséges a reggelink, hiszen 12-kor ebéd. Most éppen pakolunk, hogy ebéd után már indulhassunk.

Végeztem a pakolással és éppen a cipzárral bajlódtam, amikor két erős kar ölelt át hátulról. A cirógatás miatt, amit a derekamkon éreztem, teljesen ellazultam, így már könnyebben betudtam cipzározni a bőröndömet.

- Nem kell annyira idegeskedni. - suttogta a fülembe Daniel. A meleg lehelete csiklandozta a fülem, ugyanakkor bizsergést váltott ki belőlem. Nem akartam állandóan szexelni, de borzasztóan nedves lettem ott lent. Mivel a fenekemhez ért ott, ezért éreztem, hogy mennyire kíván. Szembefordultam vele, majd teljesen hozzásimultam. Ajkaira tapadtam, amiket mohón faltam. Elkezdte lehámozni rólam a fehér ruhámat, ami utólag a földön landolt. A ruhát követte a fehér melltartóm, illetve a bugyim.

Daniel meztelenül magasodott fölém, majd a nyakamat, később a melleimet vette kezelésbe. Lejjebb haladva megtalálta a nőiességem, amibe finoman belenyalt. Én egyik kezemmel a haját téptem, másikkal a lepedőt markoltam.   Percekkel később, amint a hüvelyembe nyomta a nyelvét hangosan nyögve élveztem el. Visszamászott, majd szerelmes csókot nyomott a számra. Megfogta a rúdját és a nőiességemet kezdte vele simogatni, néha dörzsölni. Hirtelen lassan, de határozottan belém nyomta magát, amit egy kéjes sóhajjal jutalmaztam. Lassan kezdett mozogni és mélyre hatolt, aminek következtében mindketten jóleső nyögéseket hallhattunk. A hátát karmolásztam az élvezkedés közben, ami őt is lökte a gyönyör hulláma felé. Mocorogni kezdtem, amivel jelezni szerettem volna, hogy szeretnék helyet cserélni. Szerencsére vette az adást, így kihúzódott, és a hátára feküdt. Én nagy terpeszben leguggoltam, hogy magamba fogadjam hatalmas farkát. Megremegett attól a látványtól, ahogy a büszkesége eltűnik az én nedves, duzzadt ajkaim közt.

Tempósan kezdtem lovagolni rajta, amit hatalmas sóhajjal díjazott. Kezei a melleimen, fenekemen vagy a combomon kaandoztak, és diktálták a tempót. Amikor egy hajszálnyira voltam a csúcstól, felém magasodott, majd észtvesztő tempóban kezdte ki-be húzogatni bennem a tagját, amitől hamar, egyszerre ért el minket az orgazmus.

Egy ideje fekszünk az ágyban, amikor mindkettőnk telefonja pittyen egyet. A kezembe adja az enyémet is, majd felodjuk a Face ID - val. A messenger csoportunkba jött üzenet a többiektől. Akik fent vannak és dugnak, jöjjenek le! Lassan ebéd!
Ezt az üzenetet Thomas írta, így valószínűleg nem csak mi vagyunk azok, akik a szobájukban vannak, ráadásul meztelenül.

Daniel egy hatalmas sóhaj kíséretében felállt, hogy felvegye a földre dobált ruháit. Én is így tettem, majd amikor a ruhám zipzárját kellet felhúzni, a férjem elé álltam, aki nagy mosollyal az arcán teljesítette a csupán tettekkel kifejezett kérésem. Felvettem a fehér magassarkúmat, majd kézenfogva mentünk le az ebéd helyszínére. Út közben összetalálkoztunk Max-szel és Tiffany-val, akik szintén mosolyogva léptek ki a szobájukból.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEWhere stories live. Discover now