|4.|

2.7K 76 2
                                    

Tegnap este, hulla fáradtan, de megtartottuk a nászéjszakát

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tegnap este, hulla fáradtan, de megtartottuk a nászéjszakát. Végül sikerült Daniel kívánságát is teljesíteni, miszerint szeretne velem kétszer lefeküdni. Fantasztikus két menet volt. Most délután 3 óra van, viszont a násznépnek inkább reggel. Daniel itt fekszik a mellkasomon és még mélyen szuszog. Elkezdtem a haját túrni és simogatni, amire a reakciója az volt, hogy úgy ölelt magához, hogy majdnem kiszorított belőlem minden levegőt, és a nevemet motyogta. Elmosolyodtam ezen a tettén, hiszen nekem inkább a kis gesztusok számítanak, például ez, hogy még álmában is ragaszkodik hozzám.

A vendégek nem voltak időhöz kötve, akkor keltek, amikor csak akarták. Így nem kellett azon izgulniuk, hogy lekésnek valamit. Már kilenctől volt reggeli, bár nem hiszem, hogy akkor bárki is fent lett volna, a gyerekeken kívül. Szerencsére, már minden résztvevő gyerek betöltötte a hatot, úgyhogy nem nagyon izgultunk emiatt. Mivel biztonsági őrök figyelik a hotel területét, ezért akár egyedül is lelehet menni reggelizni bárkinek.

Puszilgatni kezdtem Daniel arcát, de nem nagyon mutatott semmilyen reakciót. A hátát is simogattam, arra már még szorosabban ölelt magához.

- Daniel! Kicsim! Kelj fel! - szólongattam mosolyogva. Kinyitotta zafír kék szemeit, és mélyen a szemembe nézett vele. Elkezdett felém hajolni, hogy megcsókoljon, majd mikor az ajkaink összeértek, eufórikus érzés keletkezett az egész testemben. Szenvedélyesen simogatták nyelveink a másikét, de a hasam jelezte, hogy túl üres, és ennem kéne. A férjem csak mosolygott egyet, majd kiszállt az ágyból. Mindenegyes alkalommal tudatosul bennem, hogy nekem van a legdögösebb, legszexibb férjem. Ahogy öltözött, az izmai csak úgy táncoltak az egész testén. Látta, hogy mennyire nyálcsorgatva néztem egy ideje, ezért mikor végzett, és mivel az ágyon ültem törökülésben, két karjával megtámaszkodott a matrac szélén, úgy hogy az arcunk egy magasságban volt, és körülbelül 5-6 cm választotta el ajkainkat egymástól.

- A vacsora előtt még lenyomhatunk egy menetet az ágyban, ha van kedved hozzá. - csábosan a fülembe suttogott, majd bele is harapott, majd elvonult a fürdőbe. Ezt még visszakapja! Gyorsan felöltöztem. A szerelésem egy pezsgő színű spagetti pántos, a szegélyénél csipkés blúzból és egy kicsit szaggatott kék farmernadrágból állt, amit egy Gucci övvel dobtam fel. Egy kicsit megfésültem a hátam közepéig érő barna, hullámos hajamat. Bekopogtam a fürdőszobába, majd miután kaptam egy gyerét, benyitottam. Daniel éppen a tőlem kapott parfümjét fújta magára mikor beléptem. Én is fújtam magamra a kedvencemből a nyakamra és a két csuklómra.

- Mehetünk? - kérdeztem csillogó szemekkel.

- Aha. - megfogta a kezem, és összefűzte az ujjainkat. Elindultunk az étterem teraszára, hiszen a meleg, nyári időre való tekintettel kint várja a vendégeket a svédasztalos reggeli a frisslevegőn. Már Thomas és Rachel lent voltak, másokat meg a baráti társaságból nem igazán vettem észre. Thomas, ugye Daniel haverja, Rach, pedig az én egyik koszorúslányom. Egy öleléssel köszöntöttem őket, Daniel és Thomas egy kézfogással és egy haveri vállveregetéssel letudták, Rachelt viszont megölelte.

- Na, hogy telt az éjszaka fiatalok? - tette fel a kérdést vigyorogva Thomas. Én rendesen elpirultam, a férjem viszont egy ,,jól" válasszal letudta, majd a hátamra ugrott síkítva egy titokzatos személy. Mivel nem számítottam rá, ezért mindketten elestünk. Amint feleszméltem, hogy mi történt az elmúlt 2 másodpercben röhögésben törtem ki az engem fellökő lánnyal párhuzamosan. Ő Emily volt, Daniel üzlettársának a felesége. Rachel is röhögve zuhant közénk a földre, és a fiúk értetlenül nézték ezt a jelenetet. Tulajdonképpen tudtuk, hogy min is nevetünk ennyire, de a pasiknak eszünk ágában sem volt elmondani. Tegnap este elvonultunk, mi lányok, és rohadt ciki vicceket meséltünk egymásnak a gimis, és az egyetemi éveinkből. Közben teljes lett a lánycsapat, a uraink meg csak néztek sokkolva minket. Mindannyian már sírtunk a röhögéstől, de nem akartuk abbahagyni. Ez a mi kis titkunk marad.

- Na jó, én vittem az asszonyt enni. Biztos éhes már! - mosolygott Thomas, és az ölébe kapta Racht, aki még mindig röhögött. Tiffany, - ő is koszorúslányom volt az esküvőn - mondott 5 betűt, ami egy újabb tegnap este elhangzott emléket foglalt magába, ezt természetesen a többiek nem értették, csak mi. Már szinte fulldokoltunk a sok nevetéstől, és a földön fetrengtünk, amikor Daniel menyasszony pózban kapott a karjaiba. Én is mondtam egy emléket titkosítva, mire már röfögtünk is a nagy szórakozás közben.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEKde žijí příběhy. Začni objevovat