|7.|

2.3K 59 2
                                    

A szex után lihegve feküdtünk egymáson és próbáltunk levegőhöz jutni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



A szex után lihegve feküdtünk egymáson és próbáltunk levegőhöz jutni. Amikor egy kicsit össze szedtük magunkat, Daniel visszaöltözött, én pedig felvettem a földre ejtett ruhámat és magamra öltöttem. Vettem fel egy bugyit is, majd jöhetett a cipő. Egy bordó, lakkozott magassarkút választottam. Bementem a fürdőbe, majd megszárítottam az amúgy is hullámos, hosszú, barna hajamat. Amikor kimentem, Daniel egy hatalmas, kedves mosollyal a kezét nyújtotta, hogy fogjam meg, a másik kezével, pedig a telefonomat tette zsebre. Az ujjainkat össekulcsoltuk és úgy léptünk ki a folyosóra.

- Álomszép feleségem van! - súgta menet közben a fülembe a férjemhez tartozó hang. Én paradicsom vörösen léptem be a liftbe, míg ő egy önelégült mosoly kíséretében állt be mellém. Megnyomtuk a földszintre vezető gombot, majd vártuk, hogy becsukódjon a lift ajtaja.

Leérve már elég sokan voltak bent is, de a kinti részen is.

- Ugye most nem lesz akkora röhögés, mint reggel volt? - jött velünk szembe Dominc és Thomas. Dominc, Daniel egyetemi haverja, akivel a mai napig jó kapcsolatot ápol.

- Nem, nyugi! - mosolyogva adtam meg nekik a várt választ. Mindkettejük arcára megkönnyebbülés ült ki. Elvettem egy tányért az ízlésesen megterített asztalról, majd választottam magamnak a szépen tálalt ételekből. Választottam egy helyet annál az asztalnál, ahol a többiek is ültek és lehuppantam a Tiffany mellett elhelyeszkedő székre. Mosolyogva köszöntött, majd hozzáláttam a vacsorám elfogyasztásának. Pár perccel később Daniel is helyet foglalt mellettem. Nyomott egy puszit a hajamra és enni kezdett.

A vacsora is nagyon jó hangulatban telt, mint ezzel a társasággal minden. Rengeteget nevettünk és óriási vicceket mondtak a fiúk. Aztán elmentem anyáékhoz is.

- Szia anya!

- Kislányom! Hogy vagy drágám? Ilyen esküvőt képzeltetek Daniel-lel? - kérdezte kedvesen. - Odaakartam menni, de olyan jól szórakoztatok, hogy nem akartam elrontani a hangulatot! - anya mindig is egy tiszta lelkű asszony volt. Fantasztikus szüleim voltak. Apa laza, pedig egy diplomata apától nem ezt várná az ember. Sosem zártak el semmitől, hanem hagyták, hogy a saját bőrömön tapasztaljak meg mindent. Ha csalódás ért, akkor mindig mellettem voltak. Az érettségimen is ott voltak, majd később a diploma osztómon is. Mindig hittek bennem, hogy egyszer sokra fogom vinni, még akkor is, amikor én ennek az ellenkezőjét láttam lelki szemeim előtt. Daniel-t, hatalmas örömmel fogadták, hiszen már akkor is híres üzletember és ügyvéd volt. Nem csak a pénze miatt szerették őt az elejétől kezdve, hanem a személyisége miatt. A szüleim már 28 éve élnek boldog házasságban.

- Igen anya! Pont ilyenről álmodtunk. - néztem szerelmesen mosolyogva a férjemre.

- Apád még ma sem hitte el a tegnap történeteket. Azt is nehezen dolgozta fel, hogy elköltöztél Daniel-hez, na de ezt! A kislánya férjhez ment! - láttam rajta, hogy mindjárt elsírja magát, természetesen az örömtől, ezért szorosan magamhoz öleltem anyát. Tudom, hogy nem csak apa dolgozta fel nehezen ezt az egészet, hanem ő is. Amikor először hazavittem Dani-t, akkor tudták, hogy ő lesz életem szerelme.

- Szeretlek anya! Nagyon-nagyon! - a könnyeimmel küszködve mondtam ki ezeket a szavakat. Daniel és apa is csatlakozott hozzánk, míg az előbbi megölelte és megpuszilta anyát, az utóbbi egy szerelmes csókot nyomott a szájára. Mosolyogva néztük őket. Daniel is nagyon szeretett anyáékkal lenni. Mindig csillogott a szeme, mikor együtt ebédeltünk velük. Daniel szülei pedig állandóan istenítenek engem, amiért elviselem a fiúk förtelmes modorát. Őszintén szólva a mai napig nem tudom, ezt mire értették, viszont már azt is mondták, hogy én vagyok az a lány aki lenyugtatta Danielt. Nagyon jó a kapcsolatuk a fiúkkal és próbálnak mindenben segíteni nekünk. Imádom őket.

A vacsora után még beszélgettünk egy kicsit mindenkivel, de már a többség fáradt volt, ezért a többiek példáját követve, mi is felmentünk a szobánkba. Felvettem egy szexi csipkés selyem pizsamát, aminek a felsője átlátszott, mivel fehér volt. Bementem a fürdőbe, fogat mosni és elvégezni az esti arcápolási rutinomat. Miután ezzel végeztem, befeküdtem a félálomban lévő férjem mellé, aki amint megérezte, hogy az ágyban vagyok, magához ölelt jó szorosan. Így, összebújva aludtunk el mindketten.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEWhere stories live. Discover now