|5.|

2.6K 65 2
                                    

Nagynehezen sikerült megnyugodnunk, így egy békés reggeliben vettünk részt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nagynehezen sikerült megnyugodnunk, így egy békés reggeliben vettünk részt. Egy ideig kérdezgettek minket, hogy mi volt ilyen vicces, de mi csak sejtelmesen elmosolyodtunk.

- Szerintem nem akarjátok tudni! - vigyorogtam.

- De, de! Szeretnénk mi is ilyen nagyokat röhögni. - olyan aranyosak amikor bedurciznak! A lányokkal csupán a szemünkkel megvitattuk, hogy én és Emily vesszük át a szót.

- Szóóval, mi Dianaval és Tiffanyval szobatársak voltunk az egyetemen. - olyan perverz vigyor ült ki minden lány arcára, hogy nem is értem, miért nem esett le nekik. - És hát...igazán kalandos éjszakáink voltak másik 3 sráccal... - itt tartott egy kis szünetet, és az alsó ajkába harapott. - Csoportban. - tette hozzá vigyorogva. A fiúk arcát látva, muszály volt kuncognom, de ezzel nem voltam egyedül.

- Bébi! Miket tudok meg rólad? - hitetlenkedett Daniel. - Ekkora kis ördög voltál már az egyetemen?! Nagyon durva! - nem akarták elhinni, amit hallottak. Na, persze, nem minden volt igaz. Soha nem szexeltünk csoportban. Nem voltunk ekkora khm khm! Azért mindennek van határa. De jó volt látni azt a hitetlenséget az arcukon. Mi, mint akik jól végezték dolgukat, elindultunk fel a szobáinkba, hogy átöltözhessünk a Wellness-hez.

A fiúk csak egy óra múlva csatlakoztak, és ahogy beléptek az ajtón, ami a medencékhez vezetett, rögtön a szánk elé téve a tenyerünket kuncogtunk a viccen. Úgy beszéltük meg, hogy most majd elmondjuk nekik, hogy a szexelős rész csak a mi agyunk szüleménye. És, hogy csak meg akartuk viccelni őket. Mi a jakuzzi-ban ültünk, és nagyon belemerültünk a részletek egyeztetésébe, amikor a mögöttünk lévő medencéből - ami az úszó medence volt - egy nagy adag víz került a nyakunkra. Valamelyik idióta beleugrott abba jéghideg vízbe. Akkorát sikítottunk - 13-man -, hogy valószínűleg az egész hotel hallotta. A fiúk csak röhögtek rajtunk, mi meg változtattunk a terven, miszerint elmondjuk nekik az igazságot. Tovább hülyítettük őket azzal, hogy akkor megmutatjuk, milyen is egy ilyen leszbikus műsor. Kimásztunk a jó meleg vízből, és elkezdtünk volna vetkőzni, meg smárolni, de ahogy meglátták, hogy mik a szándékaink, rögtön másztak is ki a vízből, és magukhoz öleltek, hogy semmit se tudjunk levenni. Ahogy Daniel jéghideg teste az én forró testemhez ért, megborzongtam. Nem azért, mert nem esett jól a bőre érintése, hanem azért, mert rettenetesen hideg volt a teste. Mikor kivette a fejét a nyakamból, a szemembe nézett, eltűrt egy vizes tincset a hajamból, majd egy aprócska puszit nyomott a számra.

- Mondd, hogy nem igaz amit reggelinél meséltetek! Kérlek! - látszott, hogy tényleg azt kívánja, bárcsak ez egy vicc lenne. Szerencséje van. De még mekkora!

- Vicc volt életem! Soha nem szexeltünk csoportban, viszont mi hárman tényleg szobatársak voltunk. - ahogy az első mondatot kimondtam, mintha egy hatalmas kő esett volna le a szívéről.

- Miénk a szauna emberek! - kiabálta Daniel, majd kézenragadott, és elmentünk a szaunákhoz. Vettünk egy-egy lepedőt, amit magunkkal vittünk a forró kabinba. Éppen terítettem le a padra az anyagot, amikor egy hideg kar ölelt át hátulról. Felegyenesedtem, és mosolyogva akartam vele szembe fordulni, de nem engedte. Csak akkor tudatosult bennem, hogy mit akar, mikor a bikinim felső részét kezdte kikötni. Mivel hátul megkötős, így egy mozdulattal sikerült is neki. A nyakamnál is megvolt kötve, azt is kibontotta. A földön lévő melltartómat a két nagy tenyere helyettesítette. Fantasztikusan csinálta, majd mikor ezt megunta, a bugyimat kötötte ki a két oldalán. Az is a földre került, így már semmi sem takarta a meztelen testem.

Róla is lekerült a fürdőnadrágja. Először az én testemet takarta el a lepedővel, utána a sajátját.  Először felmászott ő a legmagasabb részhez, aztán a kezét nyújtotta, hogy segítsen nekem felmászni maga mellé. Amint felértem hozzá, az ölébe húzott, és ráültetett az egyik combjára.
Rengeteget beszélgettünk, meg nevettünk. Én a vállára hajtottam a fejem, és úgy hallgattam őt.
Teljesen elvarázsolt a hangja is. Tulajdonképpen mindene. Háromnegyed óra után döntöttünk úgy, hogy kimegyünk. Segített bekötni a fürdőruhám. Mikor totál izzadtan kiléptünk a szaunából, nagyon jól esett a hideg hűtő medence.

Én egy ideje a jakuzzi-ban ülök a lányokkal, amikor a fiúk idejöttek hozzánk, azzal a kérdéssel, hogy van e kedvünk páros masszázsra menni. Természetesen ki nem hagytuk volna. Egy kicsit megszárítkoztunk, majd mentünk időpontot kérni. A többiek ragaszkodtak ahhoz, hogy mi menjünk Daniellel először. Egy óra múlva van az első időpont, de mivel négy masszázs szoba van, ezért négy páros is mehet.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEWhere stories live. Discover now