|1.|

4.4K 91 6
                                    

| Prológus |

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

| Prológus |

Ma reggel nem szólt Daniel ébresztője a hétvégére való tekintettel, így 10-kor már idejét láttam annak, hogy felkeltsem. Apró puszikat hintettem a nyakára, és ezt folytattam az arcán is. Egy kicsit morgott még, de aztán rámemelte gyönyörű zafír tekintetét, amiben még mindig eltudok veszni. Hirtelen megragadja a könyököm, és a mellkasára ránt. Elkezdi a hajamat simogatni, majd a nyakamba bújik.

- Bárcsak minden reggel erre kelnék! - sóhajtott egy hatalmasat.

- Szívesen keltenélek erre, ha nem kéne mindig olyan korán kelned. - mondtam.

- Sajnálom bébi! Tényleg. Figyelj, megreggelizünk és utána elmegyünk egy utolsó randira. Mit szólsz?

- Rendben. De... Mi lenne ha a reggelit egy kicsit elhalasztanánk? - kérdeztem csábosan, miközben a körmeimet izgatóan végighúztam a mellkasán.

- Nem lenne ellenemre. - az ajkaimra tapadt, és hevesen faltuk egymás ajkait. Rajtam csak egy csipkés tanga volt, és Daniel egyik ingje, amit reggel vettem fel, mikor kimentem mosdóba. Mivel nem volt begombolva az ing, így csak letolta a vállamról, majd elkezdte a nyakamat csókolni és kiszívni, miközben a melleimet gyúrta. Jelenleg lovagló ülésben ültem az ölében, és a fenekemen éreztem, hogy mennyire kíván.

Ő meztelenül alszik mindig, kivéve, ha valamelyikünk rokona itt alszik. Ezért felemelkedtem, félrehúztam a tangám vékony anyagát, megfogtam a férfiasságát, és teljes hosszában magamba vezettem. Egyszerre sóhajtottunk fel a kellemes érzésre, pár pillanattal később pedig elkezdtem fel- és le mozogni rajta. Daniel lefeküdt a hátára, és a fenekembe markolva segített a mozgásban. Egy kis idő után maga alá fordított, mindkét kezünket összekulcsolta, majd elkezdett kínozni. Lassan be, lassan ki.

Már nagyon nem bírtam így könyörögtem neki, hogy hagyja abba. Több se kellett neki, mert olyan eszméletlen tempóban kezdett el lökni, hogy hamar a csúcsra kerültem, olyannyira, hogy csillagokat láttam, majd a nevét síkítva elélveztem. Percekig tartó orgazmus közben észre sem vettem, hogy már ő is végzett, és a melleimre hajtva a fejét próbált levegőhöz jutni.

Még egy ideig lihegtünk egymást ölelve, majd egy puszi kíséretében mellém gördült, én pedig ismét a mellkasára hajtottam a fejem.

- Ez fantasztikus volt! Már nagyon hiányzott. - utalt arra, hogy nem tudunk sokat szeretkezni a sok munkája miatt.

- Igen. De ma egész nap a Tiéd vagyok. - mosolyogtam rá.

- Nagyon-nagyon szeretlek Diana.

- Én is Téged! - adtam egy hatalmas csókot puha szájára, és amikor elakartam húzodni, a nyakamra simította a kezét, hogy ne tehessem meg, így még pár percig élvezhettem nyelvének puha érintését.

- Na gyere csinálok reggelit! - próbáltam felúzni ülőhelyzetbe, de szinte meg sem mozdult.

- Bébi, ha így flangálsz előttem, akkor nem hiszem, hogy ma fogunk reggelizni. Sőt, még lehet, hogy ebédelni sem. - Daniel előtt kicsit sem vagyok szégyenlős. Sőt! Szeretem kínozni a meztelenségemmel.

- Akkor gyere zuhanyozni! - huncutság villant meg a szemében, felpattant az ágyból, és a fenekemet megfogva felemelt, én pedig a derekára kulcsoltam a lábaimat. Arra viszont nem számítottam, hogy nagyon be van gerjedve, és hogy amint átöleltem, a farkát a csiklómhoz dörzsölte, majd becsúsztatta a hüvelyembe. A méretes rúdja tökéletesen kitöltött belülről. Nem mozgott, ezzel pedig az őrületbe kergetett. Próbáltam mozogni, de megfogta a csípőm, így akadályozva engem a mozgásban. Megnyitotta a zuhanyt, nekidöntött a hideg csempének, kihúzódott belőlem, és ujjaival kezdte izgatni a csiklómat. Egy kicsivel később feldugta 2 ujját, és azzal pumpált, majd ezt folytatta, csak három ujjal.

- Daniel. Kérlek. - nyöszörögtem a kézmunkája miatt.

- Mire kérsz Édes? Mit szeretnél, mit csináljak? - utalom, mikor ezt csinálja. - Szeretném, ha kimondanád, hogy mit akarsz!

- Akarlak Daniel! - kivette a kezét, majd az erekcióját megfogta, és finoman belém illesztette. A villa emeletét a mi sóhajaink és nyögéseink töltötték meg.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin