|6.|

2.5K 60 4
                                    

- Na mit csináljunk?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Na mit csináljunk?

- Egy kávé csajok? Vagy valaki? - a második mondatot már röhögve mondta Tiffany. Mindenki beleegyezett, így este hatkor mentünk a recepció melletti, hangulatosan kivilágított bárpulthoz. Abból a 180 vendégből, akiket meghívtunk az esküvőre, a kinti Wellness részlegen vannak, vagy masszázson, esetleg akik nem idevalósiak, a környéken barangolnak valamerre.

- Jó estét! Mit adhatok? - a rengeteg alkohol láttán fontolóra vettem, hogy biztos kávét akarok-e inni.

- Szívem? Akkor egy kávé?

- Nem. Egy üveg vörösbort szeretnék kérni. Neked jó lesz Daniel?

- Persze. Akkor az lesz. Ti srácok?

- Szerintem, egy üveg pezsgő, Whisky, és Rosè szerintem még belefér. Ja és 26 poharat kérnénk mindenhez. - darálta le Thomas. Félreértés ne essék, nem vagyunk alkoholista társaság, de mindenki mást szeret, én például mindet, de Theresa aki csak a pezsgőt és a vörösbort szereti, nem fog inni a többiből. Lehet, hogy 4 üveg alkohol soknak tűnik így elsőre, de 26 főnek bőven elég.

Az esküvő, hivatalosan tegnap ért véget, de a férjemmel úgy gondoltuk, hogy had pihenjenek egy kicsit a meghívottak, ezért 2 éjszakára foglaltuk le a hotelt.

A fiúk elkezdték tölteni az italokat, majd mindenki a párja kezébe adta a neki szánt poharat. Elkezdtünk beszélgetni, úgy mindenről, mikor kijött a csaj, akinél időpontot kértünk.

- Az ifjú pár. Diana és Daniel! - felálltunk, majd kézenfogva követtük az asszisztenst. A szobába beérve, két masszőrrel találkoztunk. Egy nővel és egy férfivel.

- Sziasztok! Maya vagyok! Ő pedig a kollégám Peter. Ugye tegeződhetünk?

- Persze, nem vagyunk olyan idősek. - válaszolta a férjem.

Miután a bemutatkozás megtörtént, levettük a köntösünket, majd engem Maya külön megkért, hogy ha lefeküdtem a masszázs ágyra, akkor kössem ki a melltartómat, hogy ne akadályozza őt a munkában. Egy nagyon kellemes illatú olajjal kezte masszírozni a hátamat. A fejemet Daniel felé fordítottam, és láttam, hogy ő már percek óta figyel engem. Egymásra mosolyogtunk, majd ellazultunk a minket masszírozó kezek hatására.

Mikor vége lett a masszázsnak, megköszöntünk Mayának és Peternek a kellemes időtöltést, majd kimentünk, ahol csak pár haverunk maradt már csak. Voltak akik ugyancsak masszázsra mentek, mint mi, de voltak, akik vagy a Wellness-hez mentek vissza, azon belül a medencékhez, vagy a kamrákhoz, de Tiffany-ék például felmentek a szobájukba. Mi Daniellel az infraszaunákhoz mentünk vissza, mivel ez nagyon jó hatással van a testünkre, főleg masszázs után.

Az infraszaunában töltött fél óra meglehetősen jól esett mindkettőnknek. Kicsit még beültünk a jakuzzi-ba Thomas és Rachel mellé, de aztán úgy döntöttünk, hogy felmegyünk, mert lassan vacsora idő, és még szeretnék hajat mosni, meg fürdeni is szeretnék.

Daniel a derekam és a fenekem között tartotta a kezét, ami néha-néha a hátsómat simogatta. A szobánk elé érve elővettem a szobakártyánkat, amivel az ajtót lehet kinyitni. Daniel előre engedett, én pedig a falra helyezett kártyatartóba helyeztem az előbb említett tárgyat. Elkezdtem levenni a már kicsit nedves köntöst, amit a férjem nyálcsorgatva nézett végig. Pontosan tudom, hogy mit váltok ki belőle, és szeretem néha kicsit húzni az idegeit. A köntöst felakasztottam a fogasra, majd a bőröndömhöz mentem és kivettem belőle egy szép vörös selyem ruhát, ami kicsit dekoltált, és a hossza is eléggé rövid. Emellé kiválasztottam a Gucci övemet. Ezt leraktam a mellettem elhelyezkedő puffra, majd fehérnemű után kutakodtam. Amíg nekem sikerült kiválasztanom, hogy mit is fogok viselni a vacsorán, Daniel addig megfürdött. Mikor benyitottam a fürdőszobába, akkor szárította a haját, testét pedig csak egy fehér törülköző fedte. Ahogy mozgott, az izmai is táncoltak a hátán, a vállainál, és a tükörben láttam, hogy egy kicsit még a hasán is. Én csak egy szál bikiniben álltam az ajtóban, és néztem azt az adoniszt, aki tegnap feleségül vett engem. Mikor észrevette, hogy nézem már egy ideje, nem mondott semmit, csak halványan elmosolyodott.

Beljebb léptem a helyiségbe, majd vetkőzni kezdtem. Fél szemmel láttam, ahogyan engem néz, de amikor a bugyimat is levettem, beálltam a forró zuhany alá. Nyomtam a kedvenc tusfürdőmből egy keveset a markomba, majd elkezdtem a testembe dörzsölni. A hajammal is megtettem ugyanezt, és a törülközőmért nyúltam. Amikor kiléptem a zuhanykabinból, láttam, hogy elfelejtettem a kikészített ruhámat behozni.

Mit sem törődve azzal, hogy Daniel az ágyon fekszik kiterülve, és a telefonját nyomkodja, kimentem vizes hajjal és meztelenül. A pupillája kitágult amint meglátott. Ahogy nyelt egy hatalmasat, az ádámcsutkálya is megmozdult. Iszonyatosan szexin nézett ki rajta a sima fehér ing, egy kék farmerrel. Haját nem állította be, hanem hagyta, hogy természetesen álljon. A puffról elvettem a ruháimat, majd mentem volna be, de két erős kar megakadályozott engem. A derekamat szorosan fogta körbe a jobb keze, míg a ballal a melleimet markolászta. Nyakamat puszikkal kezdte behinteni, néhol pedig ki is szívta. Én csak sóhajtoztam előtte. Egyszer csak szembe fordultam vele, majd szenvedélyesen csókoltam az ajkait, amit ugyanolyan szenvedéllyel viszonzott. A keményedő büszkeségébe markoltam, amire egy férfiasat nyögött. Az ő keze sem volt tétlen, ugyanis feldugta belém 3 ujját. Már a lábamon folyt le a nedvem, amikor az ágyra döntött. Levetkőzött, majd a szélesen széttárt lábaim közé mászott. Megcsókolt, ezzel egyidőben pedig, belém vágta a farkát, mire egy óriásit nyögtem. Várt egy kicsit, majd folyamatosan gyorsítva lökte belém magát.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEWhere stories live. Discover now