|3.|

3K 71 10
                                    

Már mindenki a helyén ül, és várja, hogy elkezdődjön az esküvő

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Már mindenki a helyén ül, és várja, hogy elkezdődjön az esküvő. Apukámat várom, hogy visszajöjjön a mosdóból, és elvezethessen az oltárig. Daniel elvileg már ott van, és a násznéppel beszélget. Mikor apa megérkezett, a karját tartotta, hogy karoljak belé. Elindultunk a kapu felé, ami után megpillanthatnak a vendégek, megszólalt a szokásos zene. Mindenki elcsendesült, és mikor kiléptem az épületből, mindenki könnyes szemmel, meghatódva, vagy mosolyogva nézett rám. Én pedig csakis a vőlegényem szemébe nézve sétáltam végig a rózsákkal kiszórt szőnyegen. Amikor Daniel meglátott, a könnyei utat törtek maguknak, és sorra potyogtak le a szeméből, de  esze ágában sem volt letörölni őket, inkább mosolyogva nézett végig a szemembe. Mikor odaértünk, apa gyorsan kezetfogott Daniellel, majd a helyére sétált. A vőlegényem a fülembe suttogta, hogy:

- Gyönyörű vagy! - elpirultam. Ovis korom óta erre a pillanatra vágytam. Fantasztikus érzés, ha az ember megtalálja élete szerelmét. Tudom, hogy szeret, mivel érzem a cselekedeteiből a feltétel nélküli szerelmet. Én mellette találtam boldogságot, ő pedig mellettem. Úgy gondolom, hogy amelyik kapcsolatban nincs vita, és itt most nem csak a párkapcsoltaról beszélek, hanem bármilyen kapcsolatban, ahol nincs vita, az nem is igazi kapcsolat. Ha veszekedtünk, nagyrészt ő volt az, aki elsőnek odajött, és bocsánatot kért. Olyan alkalom is volt, hogy egy hatalmas vörösrózsa csokrot vett nekem bocsánat kérő ajándékként. Volt olyan, hogy napokig nem beszéltünk, de egy hétnél tovább nem bírta egyikőnk sem. Ilyenkor viszont eddig, mindig ő volt az aki a keresésemre indult, és egyszer volt olyan, hogy nem talált meg, és zokogva hagyott egy hangpostát a számomon. De amikor megtalál, akkor pedig egyből a karjaiba von, és percekig gyengéden, és megtörten kapaszkodik belém.

A gondolataimból az anyakönyv vezető zökkent ki.

- Diana Benson! Elfogadod hites férjedül, az itt megjelent Daniel Ross-t?

- Igen! - hangosan és mosolyogva mondtam ki, és közben Daniel arcát figyeltem, ami óriási boldogságot sugárzott.

- Daniel Ross! Elfogadod hites feleségedül, az itt megjelent Diana Benson-t?

- Igen! - hatalmas mosollyal az arcán nézett a szemembe. Az idősödő hölgy, elénk tartotta a vörös báronyal fedett tálcát, amelyeken a gyűrűink kaptak helyet. Először Daniel húzta az ujjamra az ékszert, és utána én következtem.

- Mostantól férj és feleség vagytok! Daniel, megcsókolhatod a menyasszonyt! - amint kimondta a mondatot, Daniel, a derekamat megfogva húzott magához egy szédítő csókba. Miután elváltunk egymás ajkaitól, a hölgy odahívta a tanúkat, és persze minket, hogy írjunk alá pár papírt. Miután ezzel végeztünk, a pincérek mindenkinek hoztak egy pohár pezsgőt, a gyerekeknek gyerekpezsgőt, a felnőttek pedig alkoholosat kaptak. A legfontosabb rész végeztével mindenki felállt és gratulált nekünk.

Besétáltunk a tánctérnek kialakított helyiségbe, a DJ elindította a zenét, és az első szám felét mi táncoltuk a férjemmel. A férjem! Te jó Isten! El sem tudom mondani, mennyire de mennyire boldog vagyok! Daniel gyengéden átfogta a derekam, a másikkal pedig a szabad kezem fogta meg, ami éppen nem a vállán helyezkedett el. A zene elindult, mi pedig táncolni kezdtünk, és annyira elmerültünk egymás tekintetében, hogy észre sem vettük, hogy már a többiek is táncolnak. Egyszer csak apukám terem mellettünk, hogy ő is táncolhasson velem, Daniel pedig az édesanyját kérte fel.

Sorra jöttek a férfiak, hogy táncolhassanak velem, de senkivel sem tudtam sokat táncolni.

Egy csomóan felmentek már a szobába aludni, főleg azok, akiknek gyerekük van. Már mindenkiben volt egy pár pohár pezsgő, bor, vagy esetleg valamilyen koktél. Nagyon jó volt a hangulat, mindekivel sikerült szerencsére közös témát találni, és voltak olyan nők, akik például Daniel üzlettársainak a felesége, vagy barátnője, és nagyon jóban lettünk. Megbeszéltük, hogy a nászút után valamikor, elmehetnénk valahova csak csajok. A koszorúslányokkal együtt persze. Fél ötkor lett vége a bulinak, így mi is felmehettünk Daniellel a szobánkba. Amint beértünk, kulcsra zárta az ajtót, és óvatosan, ugyanakkor szenvedélyesen a falnak döntött. Tudtam, hogy mit akar, és én is akartam. Hevesen az ajkaimra tapadt, és egyik kezével, az arcom, a másik kezével, pedig a csípőmet simogatta. Hirtelen a fal felé fordított, hogy levehesse rólam a ruhámat.

- Amióta megláttalak ebben, azóta arra várok, hogy végre levehessem rólad. Mese szép voltál benne, de jelenleg nélküle akarlak látni. - suttogta vággyal teli hangon a fülembe, miközben a zipzárt húzta le a ruhán. A mondata után még erotikusan a fülembe is harapott. Amikor az egész ruha a földön hevert, elkezdte a mellbimbóimat sodorni az ujjai között, én pedig már nagyon akartam, így szembe fordultam vele, és megcsókoltam. Elkezdtem tolni az ágy felé, majd amikor odaértünk rálöktem, én pedig szinte azonnal az ölébe ültem, ahol erősen érezni lehetett a vágyát. A száját falva, elkezdtem kigombolni az ingét, amit utána letoltam a válláról és ledobtam a földre. Feltérdeltem annyira, hogy a nadrágját letudjam venni, amikor ezt is a földre dobtam, hirtelen fölémkerekedett, és a nyakamat kezdte csókolgatni. Aztán, haladt lefelé, a melleimnél egy kicsit többet elidőzött, és ezt addig csinálta, amíg a fehér csipke bugyim szegélyéhez ért a szája. A mutatóujjait használva, lassan, végig a szemembe nézve húzta le rólam a drága anyagot. Már nem bírtam abbahagyni a nyögést, mivel a csiklómra tapadt, szívni, szopogatni, majd nyalni kezdte. Mikor a nyelve belémhatolt, elélveztem.
A fejét elhúzta a nőiességemtől, lassan felém hajolt. Egy hosszú puszit nyomott a számra, aminek következtében éreztem a saját ízemet a száján.

- Legalább 2 menetet végig szeretnék szeretkezni magával Mrs. Ross! - pimaszul, de ugyanakkor fáradtan  rám mosolygott és megint a nyakamnak szentelte minden figyelmét. Én a nyögések közben a lábammal próbáltam lehúzni a boxerét, ami egy kis idő után meg is lett. Jót mosolygott rajtam, én pedig a kezemmel kezdtem el a büszkeségét izgatni. Ahogy egyre gyorsabban húzgáltam a kezem a farkán, úgy lett egyre vastagabb, hosszabb és keményebb. Daniel is egyre sűrűbben nyögött, vagy sóhajtott. Mikor közeledett az orgazmushoz elvette a kezemet a rúdjáról, és helyette a hüvelyembe illesztette azt. Az ujjainkat össekulcsoltuk, és tovább faltuk egymás ajkait, miközben lassan de ütemesen szeretkeztünk.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें