|8.|

2K 50 0
                                    

Ma reggel apró csókokra és gyengéd simogatásra keltem fel, amik a testem minden pontján kellemes bizsergést okoztak

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ma reggel apró csókokra és gyengéd simogatásra keltem fel, amik a testem minden pontján kellemes bizsergést okoztak. Mosolyogva nyitottam ki a szememet, majd az én mogyoróbarna szempáromat a mögöttem fekvő és engem ölelő férfi zafír kék szemeibe fúrtam. Közelebb hajoltam az arcához, hogy megkapjam a reggeli csók adagomat, amire nem is kellett sokat várnom. Édes ajka finoman simogatta az egyémet. Az arcára csúsztattam a kezemet, hogy a szemébe hulló tincseket kisöpörjem. Az arcát simogattam, miközben a szája mohón falta az enyémet. Az ő keze a combomat vagy a fenekemet simogatta. A csókunkat a telefonom zavarta meg, ami max hangerőn csengett.

- Jó reggelt Diana! Hogy aludtatok?

- Jó reggelt neked is! - dünnyögtem duzzogva, amiért megzavarta a csókot.

- Úh, ne haragudj! Megzavartam valamit? - kérdezte bűnbánóan Rach.

- Úgy is fogalmazhatok! Na, de mindegy! Miért hívtál fél kilenckor?

- Csak azt akartam kérdezni, hogy mikor indultok a nászútra. Csak nem akartam benyitni hozzátok, mert nem tudtam, hogy mennyire korhatáros az, amit látnék.

- Nyugi, mindkettőnkön van ruha. Amúgy ebéd után.

- Ja, jó! Csak ennyit akartam! Folytassátok nyugodtan. Puszika! - el sem köszönhettem, mert lecsapta a telefont. Vigyorogva fordultam a férjem felé, aki szintén mosolyogva fogta meg a fejemet, hogy egy újabb szenvedélyes csókban részesítsen. Egyikünk sem tétovázott, amint ajkaink egybe forrtak, kétségbeesetten kerestük a másik nyelvét. Mivel ő az ágyon feküdt hanyatt, ezért megfogta az egyik combomat és lovagló ülésben magára ültetett. Egyik keze az arcomat cirógatta, míg a másik a fenekem és a hátam között ingázott. Hirtelen elhúzódott, mire csalódottan néztem rá, ő pedig lihegve egy kedves puszit nyomott a homlokomra.

- Szívesen folytatnám még bébi, de nagyon éhes vagyok. - nézett rám szemtelenül szép mosollyal az arcán. - De utána folytathatjuk, ha még akkor is olyan nedves leszel, mint most. - nyúlt be váratlanul a pizsamanadrágomba. Emiatt egy öblös nyögés szakadt fel a torkomból. Már 3 ujjal ujjazott, én pedig már majdnem elélveztem, amikor hirtelen kihúzta az ujjait belőlem, majd megcsókólt. Megfogtam a kezét, hogy visszategyem a nadrágomba, de mivel ő erősebb volt, ez a tervem nem vált be.

- Hát jó, akkor ezt most muszáj lesz. - pajkos mosolyt villantottam felé, majd a jobb kezem ujjait magamba nyomtam. Daniel elkerekedett szemekkel nézte a munkámat. Pont elélveztem, mikor megfogta a csuklómat, hogy kivegye a rejtekhelyéből.

- Ezt meg ne lássam még egyszer! Vagy nagyon elfenekellek! - mondta komoran, de láttam rajta, hogy kevés kell ahhoz, hogy elnevesse magát.

- Akkor máskor ne a csúcson hagyd abba! - nevettem, mire az ő szájára is egy halvány mosoly kúszott. - Amúgy pedig, tudom, hogy tetszett, amit az előbb láttál.

- Mitagadás, tényleg jó volt nézni, ahogy kielégíted magad.

- Na látod!

- Viszont, én már tényleg éhen halok, szóval én öltözök. - leakart szedni magáról, de én nem akartam kimászni az öléből, ezért a combjaimat a derekára kulcsoltam, majd a karjaimmal is megismételtem ezt. Megfeszítettem az egész testem, a fejemet pedig a nyakába fúrtam. Kuncogott egy kicsit, majd a csípőmet erősen tartva felállt az ágyról és a ruhásszekrényhez sétált.

- Te mit veszel fel Kismaki? - kérdezte a hátamat simogatva.

- A fehér ruhámat, amit tőled kaptam. Fehérneműt, pedig választhatsz. - a bőröndömhöz sétált, majd kivette a ruhát és választott hozzá egy fehér, csipkés szettet.

- Öltöztess fel! Kérlek! - nyafogtam, mint egy ötéves. Huncutság csillant meg a szemében. Óvatosan letett az ágyra, majd a felsőmet kezdte levenni. Ahogy meglátta meztelen melleimet, vágyakozva nézett rájuk. Kezébe vette a melltartómat, majd mielőtt rámadta volna, mindkét mellemre nyomott egy nyálas csókot.

Megfogta a nadrágom derkát, én pedig kicsit felemelkedtem, hogy letudja húzni rólam. Amint megpillantotta a nőiességemet, nyelt egy hatalmasat, aztán a kezébe vette a fehér csipkés anyagot, majd rámhúzta. Felálltam, hogy a gyönyörű fehér ruhámat rám adhassa, amit még egyszer Miami-ból hozott nekem. Amikor felhúzta hátul a ruha cipzárját, lány csókot lehelt a nyakamba.

Ameddig én a sminkemet és a hajamat csináltam, addig ő felöltözött.

MILLIÁRDOSBA SZERETVEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu