-12-

303 12 5
                                    

Joe'nun deliksiz uyuyacağından emin olmalıydım. Bu yüzden hedefim ona çok fazla içirmekti. Ben de ne olursa olsun içmeyecektim. Medyaya yakalanmadan gidebilmemin tek yolu kılık değiştirmekti. Bunu daha önce yapmış olduğum için tekrar yapabilirim diye düşünüyordum. Her şey tıkırında ilerleyecekti ve gidecektim. Gidip ona kızıp geri gelecektim. Sonra bana afterglow söyleyecekti ve affedecektim. Her şey mükemmel olacak Tay!

"Bir kadeh daha Bebeğim,lütfen."

Joe kelimeleri ağzında geveleyip durdu evet sarhoştu. İşler yolundaydı. En azından şimdilik.

"Ama sen içmiyosun." Gülerek ona cevap verdim

"İçiyorum, yoksa görmüyor musun?"

O bir şeyler gevelerken ben de kolunun altına girdim.

"Hadi koca adam. Uyku vakti."

Onu yatağa götürür götürmez sızmıştı. Şimdi hazırlanma kısmı vardı. Oraya kadar başka birinin kılığında gidecektim. Ama orada kendim olacaktım. Taylor Alison Swift olarak gidecektim onun yanına.

Onunla çıkarken giydiğim tarzda giyindim. Bir yaz elbisesi. Hem tatlı hem çekici duran başka üst yoktu.
Sürekli evimin önünde bekleyen kameraları nasıl atlatacağım diye düşünürken "ne olursa olsun" modumu açtım.

Pembe peruk ve bir tane vintage gözlük taktım. Elime birkaç gazete ve poşet aldım. Şansıma pusuda bekleyen kimse yoktu. Vakit kaybetmeden arabama bindim. Gecenin bi yarısı kimseye yakalanmadan gidebiliyordum evet ama sabah dönmek çok zor olacaktı. Keşke dönmesem diye iç geçirdim ama Joe'u evime kitlemiştim. Kafamda bunlar dönerken gaza fazla yüklendiğimi farkettim. Neredeyse bir virajda sağlam bir kaza yapıyordum. Sonunda vardım. Tom'a sinirliydim çünkü beni çok zor bir duruma sokmuştu ama bir yandan da iyi olmuştu. Onu görmek gerçekten iyi gelecekti onu çok özlemiştim.

İçeri girdim. Orada öylece dikiliyordu. Bana bakışlarını gördükten sonra tüm kızgınlığımı unuttum. Aşkı gerçekten hissettiriyordu. Anlıyordu seviyordu ve daha fazlası. Saniyelikte olsa Joe'da olmayan acaba ne diye düşündüm.

Romantik bir masa hazırlanmıştı. Kırmızı güller,mum,şarap ve bir şiir defteri...
Bu gerçek bir randevuya benziyordu
Kalbim hızlanmıştı. Sesini duyabiliyordum.
Bunun için çok uzun süre beklemiş gibi hissediyordum.

Aptalmışım diye iç geçirdim. Hiçbir numaraya gerek kalmadan tatillere gidebildiğimiz dışarı çıkabildiğimiz zamanları ben mahvetmiştim. Masaya doğru adım atarken peruğumu ve gözlüğümü çıkardım. Ellerini bana uzattı. Gülüşü resmen ruhum için bir müzikti. Elimi eline bırakıp yavaşça öpüşünü izledim.  Gerçek bir aşk adamıydı ve bu benim için biraz komikti. Masaya oturduk. Şarapları doldururken eski günlerden konuştuk. Birlikte verdiğimiz çılgın partiyi hatırladık. Gezdiğimiz ülkelerden bahsettik. Sadece üç ayda neler yapmıştık. Şimdi bize bir ömür ya da bir hiçlik verilecekti. Ama neresi olursa olsun sevgilim,ben seninleyim.

Daha sonra Reputation albümünden Joe için yazdığım şarkılar çalmaya başladı. Biraz utansam da artık her şarkı Tom'a karışıyordu. Yani ergenliğimde lise aşkıma yazdığım şarkı bile sanki Tom içindi. Bu his birçok şeyin ötesindeydi. Yaklaşık bir saat geçtiğinde yemeklerimiz bitmişti. Az da olsa şarap yudumladık ve şarkılara eşlik ettik.  Şarkıya biraz daha ses verip sohbetin bölünmesine izin verdik. Tom ellerimden çekerek beni ayağa kaldırdı. King of my heart çalarken dans etmeye başladık. Bir şarkılık mucize gibiydi. Nefesim durdu ve sonra da kalbim. Çok özel aynı zamanda çok berbat hissediyordum. Ama şu an tüm kötü düşüncelerden uzaklaşma zamanıydı. Sadece bize odaklanma zamanıydı. Dans bittiğinde güzel bir öpücükle geceye son verdik. Sabah olmadan evlere dağılacaktık böylece yakalanma ihtimalimiz azalacaktı. Aşağı indiğimizde Tom'un kuzeni oradaydı. Araba anahtarlarımı ona verdim böylece arabayı o mahalleme bırakacaktı. Ben ise Tom'la dönecektim. Tom bir araba yerine motorla gelmişti. Önce peruğu sonra kaskı taktım. Normal bir çift gibiydik asla tanınmıyorduk. Önce şehrin göbeğinde turlar attık sonra ara sokaklarda kaybolduk. Kahkahalarla dolu romantik saatlerin ardından beni eve bıraktı. Evime garaj kapısından girerken az da olsa tuhaf hissetmiştim. Yakalanmadan eve girdiğimde hemen Joe'u kontrol ettim. Her zerresine değer bir geceydi. Bu geceden sonra sanki Joe'nun yanında uyumam ihanetmiş gibi hissettim ve kanepeye kıvrıldım. Uyurken kafamda sadece bu gece dönüyordu.

Biz de bu anlamsızlıktan kurtulup sonsuza dek birlikte olabilecek miyiz sevgilim? Yoksa bizi biz yapan bütün bu anlamsızlık mı? Bizi anlamlandıran bu koca kafa karışıklığı mı?

AFTERGLOW//hiddleswiftHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin