-13-(final)

402 15 13
                                    

"Ölüm perisi kulağıma yaşamımı fısıldarken, adını her duyduğumda gülümseyeceğim." Demiştin. Ben de gülüşünü görmek için ölüm perin olmaya geldim!

Günler birbirini tekrar etmeye başlamıştı. Tom ile neredeyse her gün görüntülü konuşuyorduk. Ve Joe ile hala beraberdim... Kafayı yemek üzere olsam da katlanıyordum. Çünkü bizim de sıramız gelecekti. Bu karmaşık durum neredeyse 7 aydır devam ediyordu. Albümüm yayınlanmış Joe ile kameralara birçok kez yakalanmıştık. İnsanlar Joe'a ne kadar aşık olduğumu konuşup duruyorlardı. Aldattığım tek kişi Joe değildi. Bütün dünyaydı!

Bu yedi ayda sadece dört kez buluşmuştuk. Buluşmaları olabildiğince az yapıyorduk böylece hem birbirimizi özlüyorduk hem de 'gizli' ilişkimizi riske atmıyorduk. Yarın tekrar buluşacaktık. İki aydır ona dokunmamıştım. Yarın için onun gerçekten bayıldığı kurabiyelerden yapıyordum. Birlikte rüya gibi iki gün geçirecektik. Yeni kararımız buydu. Buluştuğumuzda 1-2 günlük kaçamaklar yapıyorduk. Tom'un büyükannesinin Londra'daki köşkünde iki gün kalacaktık. Köşk bir kasabada olduğu için rahat ederiz diye düşünmüştük. Joe'a da kuzenimin düğünü için Malibu'ya gittiğimi söyleyecektim.

Bavulumu hazırladım ve üç kavanoz kurabiye koydum. Kutsal peruğumu ve gözlüğümü taktım. Tom ile her zamanki yerde buluştuk. Kiralık bir jetle uçtuktan sonra kasabaya ulaştık. Önce yağmur altında biraz yürüyüş sonra maskeli bir balo da kimse tarafından tanınmadan saatlerce eğlenmek, gece dondurma yerken bisiklet sürmek... Gerçek anlamda var olduğumu hissettiğim bir hafta sonu sadece.

Tom uyurken köşkte biraz gezintiye çıktım. Önce gün boyu telefonlarını açmadığım Joe'a döndüm sonra köşkte bulduğum bir kibriti aldım. Tek bir kibrit kalana kadar evdeki mumları yaktım. Bir anda kibritçi kız olduğumu hissettim ve tek bir kibritim vardı.

Kibriti yaktım ve güzel bir hayal başladı

Joe ile nadir de olsa hala görüşüyoruz. Destekleyici ama biraz kırgın bir arkadaş. Tom ile kendimize güzel bir ev almışız ve harika! Hamileyim. Üstelik bu ikinci bir çocuk. Kızımıza bir kardeş. Tom'un ne kadar harika bir baba ve ne kadar harika bir eş olduğunu düşünmeden edemiyorum. Tom albümlerim konusunda bana çok yardım ediyor. Üç kedim hala benimle ve iki köpeğimiz de var. Gürültülü ama içi aşk dolu bir evimiz var.

Kibrit tükeniyor. Karanlığı ve soğukluğu aynı anda hissediyorum. Koşar adımlarla Tom'un yanına girip sarılıyorum. Kim bilir belki bir gün gerçek olur. Belki...

Kader bize ne yapacak bilmiyorum. Hayatın oynamaktan sıkıldığı ama hala yerini bile değiştirmediği eski bir oyuncaktan farksızız. Bize ne olacak bunu düşünmeliyiz ama biz yan yana gelince sadece birbirimize bakıyoruz. Çünkü biz aşığız her ne kadar yasak da olsa...

AFTERGLOW//hiddleswiftWhere stories live. Discover now