🔞Yoongi 🔞

7.9K 143 4
                                    

Erai cu iubitul tău Yoongi și urmăreati un film împreună în timp ce mâncați niște căpșuni și frișcă când dintr-o data în film a părut o scena foarte interesanta pentru voi doi.  Yoongi a luat tubul de frișcă și ți-a pus puțin pe buza de jos apoi te sărut dulce și apăsat sărutul vostru devine din ce în ce mai pasional. Yoongi îți  da tricoul jos  îți pune putina frișcă pe sâni și începe sai lingă și sai muște puțin.
Y/N : ahhh daddy te vreau. .
Yoongi : și eu te vrea baby girl.
A-ți rămas goi în scurt timp. Yoongi a intrat în tine rapid începând sa facă mișcare foarte rapide ce la începutul îți provoca durere dar apoi sau transformat în placere. când a ieșit din tine tu ai lăut tubul de frișcă punându-i putina e membrul sau și începând sa faci cu limba mișcări circulare de sus în jos .
Yoongi : ahhh baby girl te descurci bine. ahhh
după ce lai satisfăcut puțin a intrat din nou de data asta puțin mai lent ca pe parcursul sa devina iar rapid.  te-a sărut lung și pasat mușcânduti buza de jos .
Y/N : ahhh daddy numai am mult. ...umm
Yoongi : ahhh baby girl nici eu ...ahhhhh
vati dat drumul amândoi. Yoongi te-a strâns la pieptul lui dantuti un sărut scurt pe buze.
Yoongi : te iubesc baby girl ❤
Y/N : și eu te iubesc daddy ❤
ați adormit unul în brațele celuilalt.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum