🔞JUNGKOOK 🔞

2.9K 86 4
                                    

Viata ta sa schimbat complet de când mama ta sa recăsătorit cu alt cineva. Acum îl ai ca frate vitreg pe Jungkook.
Părinți "voștri " au plecat în luna de miere iar tu ai rămas singura cu Jungkook. Relația ta cu el nu era una foarte buna,  pentru ca mai mult ați evitat sa vorbiți unul cu altul erați doi străini ce locuiati sub același acoperiș.
Abia ce te-ai trezit și coborât în sufragerie unde ai dat peste Jungkook care stătea pe canapea fără tricou. Ai rămas plăcut surprinsa admirândui abdomenul . Îți scuturi capul și ieși din aceea transa si te așezi pe canapea lângă el . Ai vrut sa schimbi canalul și ai încercat sai iei telecomanda dar el ți-a prins încheietura și ți-o strângea destul de tare. Ai încercat sa spui sa îți dea drumul dar fără succes el doar te-a trans deasupra lui.
Jungkook : când ai de când să-mi spui de ce ma eviți atât babygirl?
ai rămas fără cuvinte la auzul cuvintelor lui. El ți-a prins fata intre palme și buzele lui au făcut contact cu ale tale formând un sărut plin de pasiune ai încercat sa te împotrivești dar ai nu ai putut rezista și ai cedat răspunzândui la sărut .Limbile voastre erau într-un război al dominație iar cel care la câștigat a fost Jungkook. Lipsa de aer fa face sa despărțit din sărut lansând o dara de saliva ce sa scurgea de pe buzele voastre. Amândoi erați roșii în obrajii și abia puteați sa respirați.
Jungkook își pune mâinile pe talia și coboară spre fundul pe care îl strânge tare făcându-te sa scapi un mic geamăt.
Y/N: Jungkook oprește  nu e bine ce facem suntem frați ai uitat?
Jungkook : frați vitregi baby girl .și nu greșit dacă și tu vrei asta. chair vrei sa opresc acum?
nu știai ce săi răspunzi da era greșit dar acesta greșeală era plăcută.
Nu i-ai dat niciun răspuns și ți-a lăsat privirea în jos. Jungkook te pune canapea și se pune deasupra ta .Începe sa te dezbrace , ramand expusa în fata lui .El își da pantaloni scurți pe care îi purtea lăsând la vedere membrul lui mare.
Își freacă ușor farvul membrului sau de feminitatea ta apoi intra puternic în tine. Ți-ai arcuit spatele în lai simțit cum era cu totul în tine. Începuse sa se miște cu o viteza inumana lovind puternic în tine provocându-ti multa durere.
Y/N: aahahhah Juggggkoook mai ușor ma doare ahhhh
Jungkook : ahhhhce ai zis baby doll vrei mai repede hm ahhh
și apropo acum sunt daddy pentru  tine mmmm
Privirea lui era acum pe sânii tai pe care acum îi sărută și musca lăsându-ti multe semne vineți .Îți sugea  sfarcurile ca pe bomboane.  Durerea a fost înlocuită numai de placere.
Camera era plina de gemetele voastre dar și te sunetele corpurilor voastre care se loveau unul de altul.
Jungkook : ahhhh ești atât de strâmtă si ador baby doll ahhhh
Y/N: ahhhh daddddddy mmmm
Jungkook zâmbește la felul în care îi  spui își lipsește buzele lui de ale tale. Tu numai reziști mult și îți dai drumul prima pe membrul lui gemand puternic în sărut făcându-i multe zgârieturi pe spate lui Jungkook.
Nu mai durează mult și simțit cum lichid cald care scurge în interiorul tău era spermă lui daddy Jungkook .
Ai gemut pana când vocea ta aproape sa stins complet.
Daddy Jungkook iese ușor din tine și te trage în bratele lui și va acoperă cu o pătură.
Jungkook : de acum ești doar mea baby gril!
Y/N: Jungkook nu putem dacă vor afla părinți noștri?
Jungkook : pai vom avea relație secreta și interzisa babygirl. Te iubesc foarte mult babygirl! 💜
Y/N: și eu te iubesc mult daddy! 💜
Jungkook îți zâmbește și te sărută scurt pe buze apoi pe frunte si te strânge cat mai mult la pieptul lui protectiv și adormiți îmbrățișați.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum