🔞NAMJOON🔞

2.2K 64 5
                                    

Erai ora de engleza și vorbeai prin bilețele cu prietenele tale despre noul vostru prof de engleza. Când ai vrut sa arunci ultimul biletel simți cum cineva îți prinde încheietura îți ridici  privirea .
Namjoon : mai , mai  ce avem noi aici biletele în ora ha ? Domnișoară Y/N aveți dentiție după ora acesta! spune privindute serios.
Și uite asa ai rămas după ore în detenție așteptându-l pe domnul Kim .
Ușa se deschide și  Domul Kim intra și vine la banca ta .
Namjoon : deci domnișoară Y/N aștept niște explicații din partea ta.
Y/N: ce explicații ar trebui sa va dau eu ?
Namjoon : pai de ce ești atrasa de mine ha?  ai crezut ca nu am citit acele bilețele în care spuneai ca"  arat sexy "
Tu îți lași privirea în jos  din cauza rușinii dar  domnul Kim  îți ridica ușor bărbia , te privește apoi buzele lui fac contact cu tale formând un sărut timp ce sa transformat într-un pasional . Nu i-ai putut rezista și i-ai cedat lăsându-l sa îți exploreze cavitatea bucala. Limbile voastre erau într-un război al dominație care a fost câștigat de Namjoon. Lipsa de aer va face sa  despărțit din sărut lansând o dara de saliva sa se prelinga pe buzele voastre.
Y/N: domule Kim. ..
Namjoon : oh  Princess  de acum eu sunt Daddy pentru tine. spune zâmbind pervers lăsând vizibile gropotiele lui drăguțe.
Te ia de mana apoi te pune catedra începând sa te dezbrace . Ai rămas complet expusa în fata lui , el și-a dat jos curea și ți-a legat mâinile  .
Îți sărută și musca sânii umplândui de semne,  felul în care îți sugea sfârcurile ca pe bomboane te-a făcut sa gemii ușor făcându-l pe le sa zâmbească. Namjoon s-a dezbrăcat rapid , apoi și-a frecat ușor vârful membrului sau de feminitatea, penetrandute rapid făcând mișcării inuman de rapide lovind brutal în tine. Simțeai ca te va rupe , membrul lui era prea mare pentru mica te intrare . Ți-a desfăcut picioarele mai mult  intrând mai  adânc în tine.  Mici lacrimi au început sa se prelinga pe fata ta din cauza dureri.
Namjoon : ahhh Princess numai plânge curând durerea va deveni placere ahhh
Mișcările lui deveneau din ce în ce ma rapide iar tu nu te puteai opri din gemut. Camera era plina de gemetele voastre , și de felul în care corpurile voastre sa loveau unul de altul.
Nu ai mai putut rezista mult și tu ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul lui .
Namjoon iese din tine și te da jos de pe catedra apoi te apleca deasupra ei , penetrandute brutal .
Namjoon : ahhh Princess ești atât de strâmtă și iubesc asta ahhhmmmm
Y/N ahhh daddy ahhh
Palma lui îți lovește fundul făcându-te sa gemii mai atât de tare încât vocea ta era aproape stinsa.
Nu ai crezut ca un profesor de engleza ca el te poate pedepsi asa doar pentru niște biletele.  Nu a mai durat mult și a simțit spermă calda a lui daddy Namjoon umplânduti feminitatea. Daddy Namjoon iese ușor și îți dezlega mâinile sărutânduti încheieturile care erau roșii. Se îmbrăca apoi te ajuta și pe tine sa te îmbraci.
Namjoon : sper ca te acum nu vei mai trimite biletele în ora mea.
Tu doar dai din cap , și îți lași privirea jos lansând lacrimi mici sa ti-se scurgă din ochii.
Daddy Namjoon se apropie și te ridica în brațele sale.
Namjoon : off Princess te rog numai plânge. spune și îți sărută ușor buzele. Știu ca sa sune aiurea dar bilețele tale despre mine m-au făcut sa ma îndrăgostesc te tine. Te iubesc mult Princess! 💙
Y/N: și eu te iubesc mult Daddy!💙
Daddy Namjoon îti mai saruta o data buzele și tu adormi înbratele lui .
Namjoon : acum ești doar a mea Princess. spune și îți sărută tandru și drăguță fruntea .

 spune și îți sărută tandru și drăguță fruntea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum