🔞JIMIN🔞

2.3K 72 7
                                    

Stăteai în pat ascultând muzică ca deobicei si auzi o bătaie în usa , era doar mama ta .
Mama ta: Y/N ,in seara asta o sa avem niște invatati la cina .Un prieten de-al tatatului tau alături de soția sa și băiatul lor care este de aceeasi vărsat cu tine.
Y/N:asa si ?
Mama ta:Vreau să te comporți dragut.
Y/N :bine mama .
Mama ta iese din camera ta si tu ramai singura revind ceea ce faceai.
Timpul trecu foarte rapid iar invatati au sosit . De acum au intrat fiul lor te tot privea zâmbind. Acesta se apropie de tine .
Jimin:bună eu sunt Jimin. Spune si iti săruta mâna gest care te face să rosesti puțin
Y/N: eu sunt Y/N . Spui si zâmbești încercând să fii drăguță.
După cina părinții tai si soții Park au ieșit în grădina din spate începând să povestească chestii banale si plictisitoare care pe tine nu te intereseau asa ca te-ai intors in cameră ta revind la ceea ce faceai si mai devreme . Auzi o bătaie în usa si creezi ca e mama ta dar defapt Jimin e cel care intră în cameră ta apoi închide usa si iti zâmbește . Tu te ridici și mergi spre el doar ca sa pleci in alta cameră dar Jimin te prinde te incheteturi si te lipește de usa apoi își lipește buzele sale de ale tale formând un sărut . Nu ai vrut să îi răspunzi răsăritului dar Jimin ti-a muscat buza de jos astfel făcândute pe tine să îți deschizi buzele astfel limba lui să îți exploreze întreaga caviitate bucala. Lipsă de aer vă face să rupeti sărutul lăsând o urmă de saliva să se scurgă pe buzele voastre.
Jimin : ce ai zice să ne distrăm noi doi acum ?iti spune zâmbind pervers.
Jimin te ia în brațe și te trănteste pe pat încep să scape rapid de hainele tale tu râmannd complet goală în fata lui , ai incercat sa te acoperi dar el nu te-a lăsat.
Jimim:oh baby girl nu e nevoie sa te acoperi,pentru daddy esti foarte frumoasa asa . Spune si incepe sa iti sărute gâtul coborând tot mai jos ajungand la sânii tăi pe care incepe sa ii sărute și muște lăsând multe semne vineti. Felul în care în care iti sugea sfarcuile ca pe acadele te-ai te-a făcut să scapi un geamăt printre buzele ăsta facandul pe Jimin să zâmbească și să excite mai mult. Se dezbracă rapid și revine deasupra ta .
Jimin : baby girl iti ador vocea dar as vrea sa fii puțin mai silenteoasa nu asa vrea sa fim prinși .
Acum își freacă ușor vârful membrului său de feminitatea și intră rapid în tine făcând mișcării inuman de rapide ne lasandute sa te acomodeze mărimea membrului său care era prea mare pentru mică ta intrare si ti-a desfăcut picioarele mai multe pentru a intra mai adânc în tine lovind brutal în tine.
Jimin:ahhh baby girl ești atât de strâmta mmm
Y/N : ahhh jiminnn
Jimin:oh Princess acum sunt daddy pentu tine ahhh
Mișcările sale te faceau să gemii deși încercai să fii cât mai silenteoasa era imposibil . Cameră era plină de gemetele voastre pacatose si de felul în care corpurile voastre se loveau unul de altul.
Jimin iese din tine si te întoarce pe spate cu fundul în sus si te penetrează rapid făcând brutală în tine .
Jimin :ahhh vreau să aud cine e daddy al tau Princess ahhh spune si iti lovește fundul cu palma.
Y/N:ahhh tu Jimin
Jimin: cum ti-am zis sa-mi spui ahhh spune si iti lovește fundul din nou
Y/N: ahhh tu daddy .spui iti ascunzi capul între perne începând să plângi
Simțeai că te vă rupe în două, aproape te inecai în saliva si lacrimile tale . Nu ai mai putut rezista si tu ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul lui atrăgând puternic material de pe pat.
Jimim iese din tine nou si te întoarce pe spate si te penetrează rapid si brutal în feminitatea ta care te durea. Întreg interiorul tau te durea si simțeai că vei leșina. Nu a mai durat mult până când ai simțit speram lui Daddy Jimin invanduti feminitatea.
Daddy Jimin iese ușor din tine si te trage în brațele sale.
Jimin:oh baby girl ai fost atât de bună. Spune si iti săruta buzele . Daddy te iubeste mult si acum esti a mea !💛
Y/N: si eu te iubesc mult daddy!💛 abia reușești să spui pentru că vocea ta era aproape stinsă.
Jimin ti-a zâmbind si te-a strâns la pieptul lui ti-a sărutat din nou buzele apoi ușor și tandru fruntea si tu ai adormit la pieptul lui .
Cand te-ai trezit era în pijamale tale si pe masa era un bilet
" Baby girl dormeai asa frumos si nu a vrut să te trezesc acesta este numarul meu 07########## sună-mă. Cu dragoste Daddy al tau !💛"

BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum